2777
2789

برادر شوهرم گوشی رو آورد گفت پسردایی بهت زنگ میزنه جواب نمیدی اینم خواب بود خابالو خابالو پاشد ههیی می‌گفت بزارید پاشم بیدار شم تو همون لحظه هم گفت جیگر رو کتف هم بخرید پسردایی هاشم همه متاهل ؛ خلاصه بعد ۱۳ روز ک تعطیل کرده بود سرکار نمی‌رفت شال. و کلاه کرد. ک داره میرع سر کار کارت خوان ترازو رو هم برداشت بعد جالب اینکه با کفش و شلوار بیرونی رفته بود بهش زنگ زدم پیله کردم بیا تصویری گفت نت ندارم ؛ نت هم نداشت واقعا !! انقد زنگ زدم یهو گوشی خاموش شد ب برادر شوهرم گفتم داداشت پیش‌پسر داییتع زنگ بزن بهش بگو گوشی رو روشن کنه نگرانشم ؛ اینم زنگ زد پسردایی عه گفت پسش ما نیست ؛؛؛ زنگ زدم به عروس دایی شوهرم گفتم شوهر تو هم با اینا رفته ؟ گفت ن شوهر من سرکاره بزار آمار بگیرم از شوهرم ببینم ؛؛ بعد بهم گفت شوهرت پیش اونا نیست حتما با اون یکی پسر دایی ها رفته بیرون ؛؛ اینا کاسبن بغل خیابون بار میفروشن همگی هم با هم وا میسن ب خاطر همون از نبود شوهر من  باخبر شدن !!! بعد ک گوشیش روشن شد هر‌چی‌از دهنم در اومد بهش گفتم اینم می‌گفت من سرکارم و .... تایم همیشگی اومد خونه  رفتم دیدم کارت خوان شارژش نیم شده یعنی استفاده شده تراکنش کل گرفت ۶۰۰۰۰۰ می‌گفت شیشصد تومنه کارت خوان ب تومنه !!!!! برادر شوهرم هم ک ۱۵ سالشه می‌گفت ن این ۶۰ تومنه رسید اینطوری بود بچه ها ( تراکنش شارژ مستقیم ۶۰۰۰۰۰ ) از این طرفم دهنش بوی الکل میداد تا لحظهعععع آخر این گفت من سرکارم دعوا گرفتم بحث کردم غر‌زدم بهش شام ندادم تا لحظه آخر می‌گفت من سرکار بودم گفتم بابا باهات کاری ندارم فقط بگو با کی رفته بودید نگفت ک نگفت البته اینم بگم از ش از لحاظ اینکه دختر پیشش بوده و.... مطمعنم ک نبوده

انقد اعصابم خرد بود دلم میخواست چمدون ببندم برم خونه بابام از طرفی هم انقد فشار عصبی روم بود گوشیش ک خاموش بود میخواستم قرص بندازم خود زنی کنم شوخی نمیکنم. واقعا حالم بده بود

میگفت پسرداییم بهم زنگ زد ولی من باهاشون نرفتم کنسل کردم بعد میگفتم آخه زنگ زدم عروس داییت پسر داییت می‌گفت سرکار نبودی اینم بهو برگشت گفت اتفاقا فلانی سرکار نبود یعنی همون شوهر عروس دایی عه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

انقد اعصابم خرد بود دلم میخواست چمدون ببندم برم خونه بابام از طرفی هم انقد فشار عصبی روم بود گوشیش ک ...

عزیزم اگه این موقعیت تکرار بشه و خودزنی کنی چی؟

مردا اکثرشون همینن بیخیال

ترسناک‌تر از آدمایی که مقصرن ولی بلدن تورو مقصر جلوه بدن نداریم

عزیزم اگه این موقعیت تکرار بشه و خودزنی کنی چی؟مردا اکثرشون همینن بیخیال

خیلی فشار روم بود بخدا سه خشاب قرص رو خالی کردم دستم و کلنجار میرفتم با خودم سابقه هود زنی هم داشتم از قبل حالم داغون بود خدا رحم کرد واقعا حوصله معده شوری و.... نداشتم ما ک شانس نداریم بمیریم

چقدر خودتو اذیت میکنی شوهر منم همین جوری بود من بی خیالش شدم دیگه برام مهم نیست

بازم میرع؟ می‌دونی از چی می‌سوزم من خیلی آدم پایه ایم انتظار دارم بیاد بهم بگه داره میره فلان جا بهدا اگه غر بزنم

واسه چی خودزنی کنی گل دختر

واسه چی قهر کنی بری گلم

که اون راحت تر به کارهاش برسه؟

یه جا گفتی شوهرت ۲۳ ساله هست

الان هنوز کلش بو قرمه سبزی میده

بهش میگفتی دهنت بو الکل میده معلومه چیزی خوردی

ببین تو فقط ازش پول بخواه تا مجبور باشه بهت بده

ومجبور شه کار کنه

مرد خیالش راحت باشه اینکارها رو میکنه

ازش پول بخواه 

غر هم نزن با نازو عشوه و لوندی بخواه

به مرد هرچی پیله کنی بدتره.رفاقتی پیش بری همه چیو میگه

اتفاقا باهاش رفیقم امشب نشستیم باهم سیگار کشیدیم در این حد رفیق !!!!! حتی بهش بعضی وقتا میگم برو بیرون با رفیقات خیلی خیلی پایه ام بازیگوش شیطون پس چرا اینطوری می‌کنه این نر خر

خیلی فشار روم بود بخدا سه خشاب قرص رو خالی کردم دستم و کلنجار میرفتم با خودم سابقه هود زنی هم داشتم ...

دیگه از این کارای احمقانه لطفا نکن 

آدما حتی بعد از مردنت هم دست از سرت بر نمیدازن

ترسناک‌تر از آدمایی که مقصرن ولی بلدن تورو مقصر جلوه بدن نداریم