2777
2789
واسه چی خودزنی کنی گل دخترواسه چی قهر کنی بری گلمکه اون راحت تر به کارهاش برسه؟یه جا گفتی شوهرت ۲۳ س ...

میگفتم دهنت بوی الکل میده می‌گفت ن این منو بیشتر حرص میداد بابا آخه این مردا لوندی وو.... حالیشونه میگی پول چهرشون رنگ‌ میده تو این شرایط اقتصادی 

دیگه از این کارای احمقانه لطفا نکن آدما حتی بعد از مردنت هم دست از سرت بر نمیدازن

اون لحظه فقط  یاد عروس دایی خودم افتادم که ب خاطر خیانت شوهرش خودکشی کرد شوهرش  ۱ سال عزا گرفت اونم از عذاب وجدان حتی نزاشتن جسد زنشو ببینه بعد االان شنیدم بازم داره کثافت کاری میکنه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چجوری بیخیال شدین من خیلی میخوام برام مهم نباشه کجاس با کیه

دقیقا مگه میشه بیخیال شد اخههههه خودخوری میکنم من همش. ؛؛؛ هههیی میگم وقتی اومد خدمو میزنم ب اون راه ولی نمیشه بابا

اتفاقا باهاش رفیقم امشب نشستیم باهم سیگار کشیدیم در این حد رفیق !!!!! حتی بهش بعضی وقتا میگم برو بیر ...

چی بگم .خدا کمکت کنه عزیزم.

اگه از دختر اینا مطمئنی بیخیال باش نهایتا با پسرداییاشه دیگه چیزی نمیشه.

دقیقا مگه میشه بیخیال شد اخههههه خودخوری میکنم من همش. ؛؛؛ هههیی میگم وقتی اومد خدمو میزنم ب اون راه ...

اصلا نمیشه اما من با اینکارا از چشمش افتادم نمیدونم چجوری درست کنم این قضیه رو ک دوباره بخواد منو

چی بگم .خدا کمکت کنه عزیزم.اگه از دختر اینا مطمئنی بیخیال باش نهایتا با پسرداییاشه دیگه چیزی نمیشه.

آره اون مطمعنم هم از خودش هم پسردایی عاش ولی از این دلم گرفت که خب بهم میگفتی تابحال نشده بگه با رقیقم یا فامیل میرم جایی بگم. ن نرو اتفاقا میگم برو خوش بگذره

رو خودم کار کردم الان دیگه اصلا برام مهم نیست

کاش منم بتونم بخدا از چشمش افتادم خودش با زبون خودش گفت این چ زنیه من دارم ک انقدر شکاک هست یبار دیگ بهم تهمت بزنی طلاق! قسم خورد

چیکارکنم اینم رفیق بازه همش اینور اونور من نمیتونم جلوی خودمو بگیرم گیر ندم لطفا ی راهنمایی کنید چجوری بیخیالش بشم حالم خیلی بده

اصلا نمیشه اما من با اینکارا از چشمش افتادم نمیدونم چجوری درست کنم این قضیه رو ک دوباره بخواد منو

با غر‌زدن از چشمش افتادی ؟ بنظرم این چیزا بهونس اتفاقا زنی ک غرر بزنه و پیله کنه و... یعنی عاشق اون مرده اینارو نمی‌دونم چرا فاز میگیره دور برمیدارن

اصلا این چیزا حالیش نیس میگ تهمت میزنی بهم

خب می‌دونی چیه اینایی که رفیق بازن اخر سر گوهشون در میاد خودشون باید فهم‌و‌شعور‌داشته باشن بعد عروسی و ازدواج و تعهد دور این چیزا رو خط بکشن ورگنه تو‌هم نگران آینده و همسرتی حق داری