2777
2789
عنوان

دارم سکته میکنم بازم خیانت توروخدا بیاین ی دیقه

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 38 پست
مدرک نمیخواد با وکیل صحبت کن طلاق بگیرولی شما هیچوقت طلاق نمیگیری وبه زندگی ادامه میدی

چطور این حدسو زدین؟🤦‍♀️🥺بخدا موندم چیکار کنم چجوری ثابت کنم برای خودم چون میدونم آدمیم ک بعد ب خودم میگم من شاید فکرای بد میکردم و اون راستشو میگفت 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگر آدم طلاق بودی تاحالا گرفته بودی تاپیک نمیزدی

اخه واقعا درمونده ام نتونستم بخوابم و نمیتونم چون همش دارم تصور میکنم باهاش بوده کل دیشب رو😔 یعنی اصلا بنظر شما امکان نداره واقعا خواب رفته؟

رفیق بازه و بی سر و بی پا نظر شما چیه دقیقا همون روزی ک این زنه اومده شهرمون شوهرم خواب رفته ساعت ۱۲ ...

خب نمیخوام ناراحتت کنم ولی منم جای شمابودم همین فکر رو میکردم 💔متنفرم از مرد رفیق بازی که شب بیرون بمونه

ای که گفتی جان بده تا باشدت آرام جان/جان به غمهایش سپردم نیست آرامم هنوز🌷
اصلا نمیدونم چرا موندم هرروز ب جدایی فکر میکنم تازگیا و اصلا ارامشدندارم بنظر شما امکان داره راستشو ...

هیچوقت نمیگه

زنانی که پای دویدنشان را بریده اید ،دخترانی به دنیا می آوردند که بال پرواز دارند...

چطور این حدسو زدین؟🤦‍♀️🥺بخدا موندم چیکار کنم چجوری ثابت کنم برای خودم چون میدونم آدمیم ک بعد ب خود ...

بچه نداری؟

ای که گفتی جان بده تا باشدت آرام جان/جان به غمهایش سپردم نیست آرامم هنوز🌷

ناراحت نشی ولی احتمال خیلی زیاد حدست درسته !

اصلا چیدن این دروغا کنارهم رو بنظرم باور نکن ادم باید یجایی واقعیتو بپذیره همه ی شواهد نشون میده فکرت درسته اینجور مردا رو متاسفانه نمیشه درست کرد تا خودشون نخوان اثبات ادعات سخته ولی تو که میشناسیش حداقل خودتو گول نزن 

زندگی ارزش غصه خوردن نداره ✨من منتظر روزهای زیبای رنگین کمانی هستم 🌈✨