2777
2789
عنوان

بچه میخوام

126 بازدید | 10 پست

زندگیم شده گ و ه...شبا خپابم نمیبره از فکر و خیال وسواس فکری هم دارم که تموم جونمو کرده پر از استرس وسواسم هم جوریه که وقتی قراره یه حرفیو به کسی بزنم تند تند با خودم تکرارش میکنم و استرس میگیرم الان از صبحه این جمله که «باشه فردا میخری» که شاید فردا به شوهرم بگم رو همش با خودم تکرار میکنم و دیگه کلافه شدم و استرس افتاده  به جونم دوبارع  فردا قرارع یه جمله دیکه بسازم و پس فردا هم همینطور و اینجوریاس که این استرس نمیزاره بچه دار شم

یه خدا زده که ایشالا خدا به زمین گرم بزنتش ایشالا خدا سلامتیشو.. دلخوشی زندگیشو ازش بگیره برگشت بهم گقت که تو حرف زدن بلد نیستی.. به نظرم این وسواسم به خاطر همون شکل گرفت ایشالا خدا یه جور جوابشو بده که بفهمه من الان دارم تو زندگیم چی میکشم💔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای استرس وسواس حتما ی دکتر برو 

ߊ‌ܭَܘ ܩࡅ࡙ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܢܚࡅ߳ܨ ܟܿܥ‌‌ߊ ܩࡍ߭ ܝ‌ࡐ‌ ߊ‌ܝ̇‌ ܥ݆ܘ ܢܚ݅ܝ‌ߊ‌ࡅ࡙ࡈߊߺܨ ࡅ߭ܥܼߊ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ߊ‌ܥ‌‌ܘ ܥ‌‌ܝ‌ܭ ܩࡅ࡙ܭܝ‌ܥ‌‌ܨ ܭܘ ܥ݆ܝ‌ߊ ߊ‌ࡅ࡙ࡅ߭ܧܥ‌‌ܝ‌ ܥ‌‌ࡐ‌ܢܚܚ݅ࡍ ܥ‌‌ߊ‌ܝ‌ܩ☺️❤️

عزیزم میدونم سختی کشیدیولی هییییچچ وقت نفرین نکن اگه خدایی نکرده ناحق باشه دامن خودتومیگیرهنفرین انر ...

خدا حقو نگاه کنه اگه حقه بگیرع ایشالا آرامش زندگیم رفته اون با اون حرفش منو نسبت به حرفایی که میزنم حساس کرد ولی مطمئنم همین الانم نمیتونه با دل خوش زندگی کنه چون نمیشه که آدم یکیو بزنه بعد خودش نخوره مطمئنم زندگیی آرومی نداره نمیشه آرامش یکیو ازش بگیری و خودت تو آرامش زندگی کنی نمیشه

بیرون ز تو نیس آنچه در عالم هست

از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی

اگه یکیو بزنی انگار خودتو زدی.... اگه این حرف راس باشه خودشم الان باید دلش مثل من آشوب باشه

عزیزم کاملا روشنه اون منو نسبت به حرفایی که میزنم حساس کرد

به این فکر کن در زندگی همه این مدل بی فکر ها هستند که به جای عقل و فکر اول زبون شون کار میکنه . اما چند درصد یک گوش براشون در هست و یکی دیگه دروازه و چند درصد مثل شما اینقدر حساس ؟!!!!

گلم

اینکه خزعبلات یک آدم بی درک اینقدر آرامش شما رو به مخاطره انداخته طبیعی نیست ! احتیاج به مشاوره هست به نظرم