روزی سگی داشت در چمن علف میخورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف میخوری؟! سگی که علف میخورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف میخوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف میخوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش... #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
یعنی داره محترمانه میگه تو فکر میکنی ما به هم میایم درصورتی که اصلا منو نمیشناسی و من دنیام خیلیی باهات فرق داره.
لطفا خودتو کوچیک نکن اسی
نذار پسرا حرف فلسفی بزنن بهت 😭😭😭😭😭😭دیدم ک میگم
سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
این دیگه شورشو در آورده از بس زده حالم بهم زده بخدا 🤧میگه زندگی دریا بود و... تاپیک قبلیم و هزار تا ...
عب نداره دوست داشتن خوبه تا وقتی آدمو خار نکنه
چون یه جایی از خودت فقط شخصیتت میمونه و نه عشق و نه چیزی دیگه. شخصیتت اگه بشکنه خدایی نکرده صفر میشی.
همیشه مواظب عزت نفست باش. من که میگم صبر کن خدا یه مورد باعزت و با احترام جلو پات میذاره
سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
باهات موافقم الان نفر صدم هستی که میگی بیخیالش شو ولی من عقل ندارم 🤦🏻♀️اگه امشب شب آرزو هاس پس می ...
نه با خودت نجنگ فقط اقدام براش رو متوقف کن
سر خودتم شلوغ کن خودتو با درسو ورزش اونقدر خسته کن که دیگه وقتی نمونه
باهات موافقم الان نفر صدم هستی که میگی بیخیالش شو ولی من عقل ندارم 🤦🏻♀️اگه امشب شب آرزو هاس پس می ...
عقل داری عشقم
خبلیم خوب میفهمی
فقط پلن نداری براش
الان پلن بچین یا اینی که گفتمو برو جلو
اینهمه آدم