2777
2789
عنوان

خانومایی ک شوهرشون شبکار هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 784 بازدید | 48 پست
باهات موافقم چیه هی چرت بزنی خب از سرکار میای برو تا 3 4 عصر بخواب بقیه رو پر انرژی باش

کارش شیفتیه اینجوری نیس ک ظهر بیاد خونه تا 3 4 عصر بخوابه  

واسه همین وقت و بی وقت خوابه و چرت میزنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی شام و ناهار مهمون داریم میاد چندساعتکلا بده

مغازه داره؟؟همسرمنم ابنجوره خیلی خستم خودش خسته است هرچی میگم ی روز ببند هیچ گوش نمیده شاگردم نداره ..ن مهمونی میاد ن چیزی..مهمونم خونم بیاد نیست

مغازه داره؟؟همسرمنم ابنجوره خیلی خستم خودش خسته است هرچی میگم ی روز ببند هیچ گوش نمیده شاگردم نداره ...

اره مانتو فروشی داره

نه بابا من همسرم ۴تا فروشنده داره 

گاهی ک خسته میشه یا مهپون داریم کلید و میده یکی از فروشنده ها اخرشب مینده مغازه رو

تورو سننه؟

اره مانتو فروشی دارهنه بابا من همسرم ۴تا فروشنده داره گاهی ک خسته میشه یا مهپون داریم کلید و میده یک ...

شاگرد داشت رفته ..مواد غذایی میگه تاریخ داره نمیشه هر دقه ببندم ..شبا میاد ولی تعطیلات نداریم خودش م مقصره شاگردم داشت وقت واس من نداشت انگار .نمیدونم سخته

کارش شیفتیه اینجوری نیس ک ظهر بیاد خونه تا 3 4 عصر بخوابه واسه همین وقت و بی وقت خوابه و چرت میزنه

خب شیفت هاشون چجوریه 

یک هفته ای 

یا در طول هفته چرخشی

فقط 24 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شوهر‌من دوسه سال اول زندگیمون‌ شغلش جوری بود که باید شیفتی میرفت سرکار ولی اصلا اینجوری نبود صبح‌که برمیگشت صبحانه میخورد میخوابید ظهر که من میومدم خونه بیدار شده بود ناهارم پخته بود و‌خونه رو مرتب کرده بود باز بعد ناهار دوتایی یه چرت میزدیم‌ و دو سه ساعت اخر بیدار بودیم باهم فیلم میدیدیم یا میرفتیم خریدای خونه رو انجام میدادیم‌…

چکار باید بکنن این شوهرها؟ گرونی بی داد میکنه؟ نه تغذیه درست درمانی دارن و نه تفریحی درست درمانی دارن..نه پول اینا می تواند یه خانواده رو بچرخانه 

اینکه خودشونو رو حلق آویز نمیکنن شکر کنیم

یعنی اون شبکار میشه همدیگرو اصلا نمییینید?آخه میگی تا ۴ ۵ سرکار میرم اگه شبکار بشه شوهرت که ۶ میره س ...

اره همینجوریه من میام اون میره یکی دوساعت میبینیم همو اون روزا