2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بگو من هستم

سن من بالاست شاید از سن باباتون هم بالاتر اینجا میام فقط بخاطر سرگرمی و کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و گرنه شکر خدا هیچ مشکلی خودم ندارم *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*
چی میخوای بپرسی که فک میکنی مردا بهتر جوابش میدن واقعا

میخوام بپرسم چی میشه که با یه دختر دوست میشن یا ازدواج میکنن باهاش

معیارشون چیه واسه اینکه از یه دختر خوششون بیاد

فقط ظاهر؟

میخوام بپرسم چی میشه که با یه دختر دوست میشن یا ازدواج میکنن باهاشمعیارشون چیه واسه اینکه از یه دختر ...

والا پسرا با همه دوست میشن ازدواج هم هر وقت مجبور شدن 

مگر عاشقش باشن

کاتبا اسرار ایزد را رها کردم ولی زاهدا امشب دعایی کن من از خود برهم.
میخوام بپرسم چی میشه که با یه دختر دوست میشن یا ازدواج میکنن باهاشمعیارشون چیه واسه اینکه از یه دختر ...

والا همه یه تایپ خاصی دارن یکی ظاهره یکی شخصیتشه یکی خانواده و مقامشه بستگی داره دیگه 

والا پسرا با همه دوست میشن ازدواج هم هر وقت مجبور شدن مگر عاشقش باشن

نه خب مثلا من یکیو میشناسم چهره خوبی داره با هر نوع تیپ و قیافه ای هم تقریبا بوده

ولی هیچ وقت هیشکی بهش پیشنهاد دوستی و خواستگاری نداده

واسه همه عجیبه این موضوع

کسی نمیتونه ظاهر رو انکار کنه ولی معیار متفاوته

اکثر ا که به ازدواج ختم میشه لرزیدن دله یا به دل نشستنه اما خوب یکی براش خانواده طرف مهم یکی واسش وضعیت اشتغال مهمه و.... 

سن من بالاست شاید از سن باباتون هم بالاتر اینجا میام فقط بخاطر سرگرمی و کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و گرنه شکر خدا هیچ مشکلی خودم ندارم *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*
نه خب مثلا من یکیو میشناسم چهره خوبی داره با هر نوع تیپ و قیافه ای هم تقریبا بودهولی هیچ وقت هیشکی ب ...

منم ی دختر عمو دارم اینطوریه برا منم عجیبه 

ولی معمولا کسایی که کسی نمیاد سمتشون تو اجتماع نیستن یا تو نت دنبال این کارا هستن ک خیری در نمیاد 

کاتبا اسرار ایزد را رها کردم ولی زاهدا امشب دعایی کن من از خود برهم.
نه خب مثلا من یکیو میشناسم چهره خوبی داره با هر نوع تیپ و قیافه ای هم تقریبا بودهولی هیچ وقت هیشکی ب ...

میدونی چون میگی قیافه خوبی داره و .. 

اطرافیان گفتن لابد پارتنری چیزی داره یا هم اعتماد به نفس جلو اومدن ندارن و این فلانی هم ترسیده که خودش رو برای ظاهر و قیافه اش بخوان وارد رابطه نشده