2777
2789
عنوان

خدایا دارم‌میمیرم از استرس حالم خیلی بده حس سکته کردن دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 20 پست
من تا به الان هیچ مبل سفارشی ندیدم که صاحبش صددرصد راضی باشه. شما هم نهایتا میتونی چند تومن غرامت بگ ...

از مبلام خیلی راضی ام همونی ک میخوام ولی رنگ کنسول و تی وی و خراب کردن

اینایی که تو تاپیک قبلی گفتن ببر عوض کن کارو خراب کردن 

شما حساسی اونا تو آتیش شما هیزم ریختن 

هیچ کس تا خودتون نگید متوجه تفاوت رنگ نمیشه 

اصلنم بشه،تو ی هارمونیه جفتش'یکیو سیله یکیو قهوه ایی نخریدی که 

من جای شما باشم ،جلو وسواسم وامیستم میگم خیلیم قشنگه،دوست من مبل سفارش داده بود ،پایه هاش لق بود اون ناراحتی داره ،اون فروشنده بدبختو هم ول کن ،از تغییر دکورت لذت ببر ،رنگ صورت آدم با بدنش یکی نیس شما خودتو برای چی ناراحت میکنی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اخه میدونی سفارش دادم همش و باهم ک رنگشون مثل هم باشه نه اینکه یکی شرق باشه یکی غرب

توی روانشناسی برای غلبه به وسواس مریض رو توی این شرایط قرار میدن که الان شما توش هستی تا حساسیت  زدایی بشه 

البته یکی از روش ها اینه 

و اینکه از بعد معنویش باخودت بگو فردا ایا من هستم که بخوام نگران رنگ این مبلا و اینا باشم کسی از یه دقه بعدش خبر نداره از زندگی لذت ببر 

ادم از یه لحظه بعدش خبر نداره وسواس مث خوره وجود ادمو از درون میخوره 

بهتره اول اونو درست کنید از من روانشناس به شما نصیحت