2777
2789
عنوان

ناهماهنگی مردمک چشم نوزاد

54 بازدید | 6 پست

سلام من نوزادم نزدیک ۵ ماهش بشه، به مردمک چشمش نگاه میکنم بیشتر اوقات مردمک چشم چپش بازتر از چشم راستش هست، کسی هست نوزادش اینطور بوده باشه؟ بزرگتر شد خوب شده؟ 

نمیدونم والا ولی در اولین فرصت ببرش چشم پزشک یه ویزیت بشه ، خدایی نکرده دور از جونش اگر مشکلی باشه توهمین سن کم تشخیص داده بشه بهتره 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هم همین حس رو داشتم . بردم دکتر . با دستگاه نگاه کرد . گفت موردی نیست . تا یک حدی فکر کنم مشکل نباشه . برو دکتر نشون بده خیالت تخت میشه . از دکتر نوزادت بپرس بهت دکتر چشم نوزاد معرفی کنه   

من هم همین حس رو داشتم . بردم دکتر . با دستگاه نگاه کرد . گفت موردی نیست . تا یک حدی فکر کنم مشکل نب ...

دکتر چشم بزرگسال ببرم نمیشه؟ اخه دکتر چشم نوزاد فکر نکنم تو شهرمون باشه

نی نی شما چند ماهشه؟

دکتر چشم بزرگسال ببرم نمیشه؟ اخه دکتر چشم نوزاد فکر نکنم تو شهرمون باشهنی نی شما چند ماهشه؟

ببین تخصص جدا گونه نیست به نظرم . بعضی چشم پزشک ها نوزاد ها رو ویزیت می کنند . 

بچه من 9 ماهه هست .

برید بیمارستانی که ان آی سیو داره . بخش نوزاد های نارس داره . بپرسید کدوم دکتر چشم در شهرتون نوزاد ها رو ویزیت میکنه . راهنمایی می کنند .