هیچوقت فکر نکنم این عذاب ولم کنه الان دارم طلاق میگیرم یک سال و ۶ ماه تلاش کردم که فراموش کنم و به زندگی برگردم اما نشد خسته شدم دارم جدا میشم لحظه ای نبود که شوهرمو ببینمو یاد خیانتش نیوفتادم من بودم با یک دل پر که هیجوره خالی نمیشه هیچجوره به هر دری بگید زدم تراپی همچی رفتم برام فایده نداره میدونی سختیش برام کجا بود اونجایی که جوری باهام رفتار کرد شوهرم که من تموم کمبودهایی که از خانوادم و بابام داشتم جبران میکرد در حدی که من بهش میگفتم بابایی اونم میگفت دخترم میدونید چقدر ذوق داشتم که باهاش ازدواج کنم چقدر بخاطرش تو روی همه وایستادم چقدر همه فرصت های زندگیمو از دست دادم ولی فقط بعد ۶ ماه از عقد بهم خیانت کرد خیانت چت و تلفنی و بیرون رفتن درباره رابطه جنسی مطمعن نیستم به گفته خودش دست رو قران گذاشته که نبوده اما برام مهم نبود خیانت خیانته از همون روز من حمله پنیک بهم دست داد تو۱۹ سالگی پیر شدم دیگه آروم نیستم هیچی خوبم نمیکنه فقط بگید کسی دیگه هم هست که مثله منه یا باید برم بمیرم ؟
من بچه بودم وقتی باهاش اشنا شدم بابام باهام رفتار خوبی نداشت یعنی محبت نمیکرد یک دخترم نمگفت بهم ولی اون منو سرشار از محبت میکرد من یک دختر ۱۶ ساله بودم برای این بهش میگفتم بابایی
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
مشکلم اینکه بهش میگفت زنم دوست نداشتم خانوادم گرفتنش برام درحالی که خانواده من نمدادن منو ما دوست بودیم ۵ سال کلی وقتا من خواستم جدا بشم نزاشت باهاش رفته بود بیرون عکس گرفته بود عکسشون از تو ذهنم پاک نمیشه چرا گذاشت یکی همون اول عقدمون بیاد تو زندگیمون چرا خیانت کرد واقعا انقدر اسونه بگذرم ؟
سالهای بعد به این روزات فک میکنی و غصه میخوری که چرا خودتو اذیت کردی و باعث شدی که سلامتیت که بهترین ...
واقعا بعضی وقتا میگم اصلا از همون اول ارزش نداشت که ازدواج کردم چه برسه که الان گریه مکنم برای خیانت ولی خوب نمیشه ادمو خودشو به نفهمی بزنه اونی که دوست داره خیانت نمکنه و تو دوسش داشتی و این مثل یک مریضی وجودتو میخوره
انقد حساس نباش عزیزم قوی باش اگه اهلش نیست تو با رفتارت میتونی یه کاری کنی فقط تو رو ببینه هر زنی می ...
اون اهل این چیزایی هوس و اینا نیست خیانتشم سر هوس نبوده سر حرص دادن من بود چون من بی توجه شده بودم یک دورانی چون خانواده هامون دخالت میکردن باهاش قهر کزدم ۲۰ روز بعد ۲۰ روز فهمیدم بهم خیانت کرده
منم تاحدودی مثل توام ولی الان حدودا باهاش کنار اومدم همسر من بعد ازدواج بهم خیانت نکرده رابطه جن سی ...
اینکه برای من مهم نیست قبل من چی بوده چون هرکسی یک گذشته ای داره همسر منم دوست دختر داشته قبل من رابطه جنسی داشته برام مهم نبود از همون اول... خیانت اصلا نابود کنندست انشالله هیچوقت درکش نکنی