2777
2789
عنوان

وزن دختر نوجوان

97 بازدید | 17 پست

دختر ۱۶ ساله ای که قدش ۱۷۰ وزنش ۴۷ بنظرتون نیاز داره تو این سن وزن اضافه کنه ؟

«روانشناس » سوالی داشتید درخواست بدید یا تگم کنید... هر سوالی پاسخ داده نمی‌شود ! ...  تنها افرادی که رنج نمی کشند و ناراحت نمی شوند مرده ها هستند بنابراین ما هنوز زنده ایم!☘️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره وزنش نسبت به قدش کمه

باید اضافه کنه

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑

منم توسن تو باقد170 47 کیلو بودم وایی یادم میاد اسکلت خالص بودم😑

قهرکه میکنید مراقب فاصله هاباشیدشایدیکی همین حوالی منتظرجای خالی باشد  به سرزمین عجایب خوش آمدید                                        
منم توسن تو باقد170 47 کیلو بودم وایی یادم میاد اسکلت خالص بودم😑

وزن دخترمه ولی خب آره لاغره

«روانشناس » سوالی داشتید درخواست بدید یا تگم کنید... هر سوالی پاسخ داده نمی‌شود ! ...  تنها افرادی که رنج نمی کشند و ناراحت نمی شوند مرده ها هستند بنابراین ما هنوز زنده ایم!☘️
وای کاشکی هیکل من مثل دخترتون بود من ۱۶ سالمه خرسم هرروز دنبال رژیمم

عزیزم حتما تنقلات زیاد میخوری دختر من تاحالا تو عمرش لب ب چیپس و پفک نوشابه نزده ...

وزن دخترمه ولی خب آره لاغره

حداقل باید بالای 60 بشه الانم بخاطراینکه شیرمیدم شدم 57همه میگن چقدرلاغری چون برای این قد تا 70 کیلوجاهست

قهرکه میکنید مراقب فاصله هاباشیدشایدیکی همین حوالی منتظرجای خالی باشد  به سرزمین عجایب خوش آمدید                                        
عزیزم حتما تنقلات زیاد میخوری دختر من تاحالا تو عمرش لب ب چیپس و پفک نوشابه نزده ...

ناهار و شام دخترتون چیا میخوره 

ممکنه یکم از عادات غذایی دخترتون بگید خدا خیرتون بده من ذره ای اعتماد به نفس به خاطر چاقی برام نمونده 

....

حداقل باید بالای 60 بشه الانم بخاطراینکه شیرمیدم شدم 57همه میگن چقدرلاغری چون برای این قد تا 70 کیلو ...

آره دقیقا

ناهار و شام دخترتون چیا میخوره ممکنه یکم از عادات غذایی دخترتون بگید خدا خیرتون بده من ذره ای اعتماد ...

حتما ، قدرت چنده اول ؟