2777
2789
عنوان

دخترم تب داره اصلا شربت نمیخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 134 بازدید | 34 پست
شیاف دیکلو؟والا پسرم ۵ سالشه هر دو تب دارن ولی پسرم شربت میخوره دخترم خیلی بد قلقه

دختر منم بد قلقه بخدا دارم از دستش دیوونه میشم گلوش ب شدت عفونت کرده هرچی بهش دارو میدم بالا میاره حتی نزاشت براش سرم بزنن دو روزه اسهال و استفراغم داره

شیاف استامینوفن گذاشتی اثر نداشته؟

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

با سرنگ زود بریز دهنش تو خواب قورت میده

سرنگ ندارم دو نفری نمیتونیم دهنش رو باز کنیم شربت بدیم

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دختر منم بد قلقه بخدا دارم از دستش دیوونه میشم گلوش ب شدت عفونت کرده هرچی بهش دارو میدم بالا میاره ح ...

استامینوفن نذاشتم شربت رو آوردم بدم اصلا نخورد

واسه پسرم چندباری که کوچیکتر بود دیکلوفناک گذاشتم اثر کرده

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
استامینوفن نذاشتم شربت رو آوردم بدم اصلا نخوردواسه پسرم چندباری که کوچیکتر بود دیکلوفناک گذاشتم اثر ...

پس تجربه شو ک داری همون دیکلوفناک براش بزار عزیزم 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

قطره چکون هم نداری گل

نه والا آخه میدونم با سرنگ و قطره چکون هم نمیشه 

گریه میکنه میپره گلوش

پس تجربه شو ک داری همون دیکلوفناک براش بزار عزیزم

واسه پسرم آره ولی واسه این نه 

قبلا بهتر بود می‌خورد به زور هم که شده

با سرنگ امتحان کن عزیزم . دختر منم مریض شده سرفه های بدی می‌کنه ،😔

سرنگ ندارم بدقلقتر از این حرفاست

خوب عزیز من بچه مریضه یکیتون برید داروخونه یا سرنگ بگیر یا شیاف داروی قوی عوارض داره

شیاف استامینوفن دارم ولی نمیدونم چقدر بذارم