2777
2789
عنوان

فردا چیکار دارید برای انجام

132 بازدید | 17 پست

درس دارم. شنبه امتحان دارم. یه خروار لباس نشسته دارم. یه خونه نیمه بهم ریخته دارم. ظرف ندارم. ناهار فردارم ماکارانی میزارم. جارو و گردگیری دارم مشق بچه هامم مونده باید بشینم انجام بدن ارایشگاه لازمم هستم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شوهرم شیفت صبح قراره حلیم بگیره بخوریم وبخوابیم تاعصر واسه عصر جاروبزنم چندتانقشه دارم باید طرح بزنم سوهرمم درس داره بخونه شام بپزم ازالان جوروخیسوندم که سوپ جوبزارم وچیزدیگه به ذهنم نمیرسه  رژیمی باشه

گاهی انسانم آرزوست

امشب عروسی بودم همین الان اومدم خستم ، خونه و تمام کمد ها بمب ترکیده، صبح ساعت ۸:۳۰هم با مشتری وعده کردیم بیاد خونمون را ببینه ....لباس کار های همسرمو باید بشورم، ناهار هم احتمالا عدس پلو و کشمش با سالاد شیرازی بذارم .

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
امشب عروسی بودم همین الان اومدم خستم ، خونه و تمام کمد ها بمب ترکیده، صبح ساعت ۸:۳۰هم با مشتری وعده ...

عزیزم امیدوارم حسابی بهتون خوش گذشته باشه 😍

خونتون رو میخواید بفروشید ؟ 

عزیزم امیدوارم حسابی بهتون خوش گذشته باشه 😍خونتون رو میخواید بفروشید ؟

بله عزیزم 

جاتون خالی عالی بود عاااااااااااااالی ....

زنگ خونه روقطع کنید بگیریدبخوابید😅

ن بابا شوهرم سحرخیزه الان بخوابه ۷صبح مثل خروس قوقولی قوقول میکنه ...پا میشم ی دستی ب خونه میکشم ‌....خودت خونه تمیزه فقط چون میخواستیم بریم عروسی ریخت و پاش شده ....

امشب عروسی بودم همین الان اومدم خستم ، خونه و تمام کمد ها بمب ترکیده، صبح ساعت ۸:۳۰هم با مشتری وعده ...

عزیزم عروسی چطور بود؟ دیجی خانم داشتن؟

می‌خوام برای عروسیم ایده بگیرم ان شاالله 

عزیزم عروسی چطور بود؟ دیجی خانم داشتن؟می‌خوام برای عروسیم ایده بگیرم ان شاالله

سلام عزیزم .نه دیجی پسر جوون بودن خیلی هم خوب بودن ضرب و تنبک و انواع سازهاراهم خودشون میزدن ...مختلط بود .شبیه تولد و عروسی قاطی بود ...ی میز بار و فینگرفود و میوه و اجیل چیده بودن برای کسایی ک مشروب میخورن ، سر هرمیزی هم جدا میوه و شیرینی و ژله بود ....

شام هم سلف بود 

کیک هم گذاشته بودن چون جشن عقد نداشتن به همه دادن لحظه خداحافظی اوردیم خونه ....

تو باغ شخصی اجاره کرده بودن و ۶تا کارگر تا ساعت ۳:۳۰هم طول کشید .