2777
2789

میخوام نوبت بگیرم بیمه تامین اجتماعی اینجا گفتن بیمارستان های تامین اجتناعی رایگان الان یه نوبت زنان گرفتم اما مطب دکترو زده مطب شخصیشه ینی پول میگیره؟ 

خب من بار اولمه بلد نیستم از کجا نگبت بگیرم مطمعن شم رایگانه؟این برنانه دکتراش رایگاته برای بیمه تامین اجتماعی؟ 

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

عزیزم هر شهری یه درمانگاه تامین اجتماعی داره که اونجا کامل رایگانه 

توی گوگل بزن درمانگاه تامین اجتماعی فلان شهر برات بیاره بعد آدرسشو پیدا کن و صبح اول وقت برو یا از سایتش نوبت بگیر برو 

ما داستان را از زبان شیطان نشنیده ایم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط بیمارستان تامین اجتماعی رایگانه کلینیک یا مطب باشه رایگان نیست،حتی بیمارستان دولتی هم یه مبلغی ب ...

خب چجوری نوبت بگیرم ک مطمعن شم رایگانه

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

عزیزم هر شهری یه درمانگاه تامین اجتماعی داره که اونجا کامل رایگانه توی گوگل بزن درمانگاه تامین اجتما ...

ینی هر شهر فقط یکی داره و اینکه درمانگاه یا بیمارستان؟ 

کدوم شهری شما ؟ بگو برات پیدا کنم بگم چیکار کنی میخای رایگان باشه؟

قم

کدوم شهری شما ؟ بگو برات پیدا کنم بگم چیکار کنی میخای رایگان باشه؟

بله قشنگم. میخوام رایگان باشه

کدام شهر هستی؟ اگه اصفهان هستی بگم چیکار کنی

قمم

فقط فقط درمانگاه‌های تامین اجتماعی رایگانن یا خیلی کم پول میگیرن

درمانگاه یا بیمارستان؟ 😭😭کدومش و از چ کد یا سایتی باید نوبت بگیرم 

ببین درمانگاه های تامین اجتماعی تو شهرتون کجا هست اونحا بری رایگانه 

مثلا اصفهان دو سه تا درمانگاه و یه بیمارستان هست که مربوط به تامین اجتماعی هست 

وقتی میریم درمانگاه همان لحظه همانجا نوبت میگیریم بعد از معاینه و تجویز دارو تو سیستم منتظر میشیم تا دارو آماده بشه ،دارو را میگیریم و تمام 

همه هم رایگانه هم ویزیت هم دارو 

ببین درمانگاه های تامین اجتماعی تو شهرتون کجا هست اونحا بری رایگانه مثلا اصفهان دو سه تا درمانگاه و ...

ینی نمیخگاد قبلش نوبت اینترنتی بگیرم؟ الان رفتم سایت تامین اجتناعی یه کد داد مراحلو رفتم گفت ساعت 7شب باید مجدد مراجعه کنی

و اینمه خدمات دندون هم شاملش میشه؟ 

درمانگاه یا بیمارستان؟ 😭😭کدومش و از چ کد یا سایتی باید نوبت بگیرم

بزن درمانگاه تامین اجتماعی اسم شهرتون ،نت بزنی میاره میبینی کدوم محله داره میزنی روش شمارشو میگیری یا اینترنتی شماره میگیری