2777
2789
عنوان

اکه بچه دار نشم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 39 پست
پس ولش کن کاری ب کارش نداشته باش خودت برو سونو شکم و تخمدان اینا بده با آزمایش تیروئید اهن ویتامین د ...

بهش میگم اگه تو بگی بچه میخام من فوری دست ب کار میشم میرم دکتر ولی هیچی نمیگه یه کلمه نمیگه آره یا نه آدمو تو بلاتکلیفی میذاره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهش میگم اگه تو بگی بچه میخام من فوری دست ب کار میشم میرم دکتر ولی هیچی نمیگه یه کلمه نمیگه آره یا ن ...

حس میکنم خودش مشکل داره میترسه بفهمی جدا شی یا بقیه متوجه بشن

بعضیام مارو با دارو اشتباه گرفتن هر وقت بهمون احتیاج دارن میان سراغمون :)

اره مهریه زن در هرصورتی اجباره و گرفته میشهخب چندساله ازدواج کردی و چندوقته توی اقدامی

۲۷ .تنبلی تخمدان دارم الان ۳ سالی میشه جلوگیری نداشتم ولی باردار نشدم

۲۷ .تنبلی تخمدان دارم الان ۳ سالی میشه جلوگیری نداشتم ولی باردار نشدم

خب پس تحت نظر دکتر باش سنت برای بارداری خوبه تحت نظر دکتر راحت میتونی باردار شی 

اگر شوهرت ایجوریه و بیخیال چرا میخوای بچه بیاری اخه؟!

مطمئن شوهرت و خانوادش اینطوری هستن بچع هم بیاری پشیمون میشی

تو هنوز جوونی اگه با همسرت احساس خوشبختی نمیکنی بهتره جدا شی (ازدواج بد مثل سرطان میمونه) اما اگه دوست داره و توهم دوسش داری اول تنبلیتو درمان کن حداقل 1 ماه طول میکشه 

و بعدش اقدام کن این که کا سختی نیس

خب پس تحت نظر دکتر باش سنت برای بارداری خوبه تحت نظر دکتر راحت میتونی باردار شی اگر شوهرت ایجوریه و ...

خودم اصلا دلم نمیخاد بچه دار بشم بااینکه عاشق بچم . شوهرم خیلی تو سری خور بدبخته خانوادش پشیزی براش ارزش قائل نیستن الان دارن واسه داداشش خونه میسازن .زن داداشش پدرشونو درمیاره باز دوسش دارن جلوش دولاراست میشن ولی منو اذیت میکنن .بااین حال میترسم بچه دار نشم بعدش نتونم دیگه بچه دار بشم  طلاقم بدن اون وقت چیکار کنم دارم از غصه روانی میشم

تو هنوز جوونی اگه با همسرت احساس خوشبختی نمیکنی بهتره جدا شی (ازدواج بد مثل سرطان میمونه) اما اگه دو ...

شوهرم بیخیاله خانوادشم ازش سواستفاده میکنن براش ارزش قائل نیستن .اصلا بااین وجود دلم نمیخاد بچه بیارم میگم خودم بدرک دیگه قسمتم این بود ولی بچه گناه داره

شوهرم اصلا رو نمیکنه که تو دلش چی میگذره 

خودم اصلا دلم نمیخاد بچه دار بشم بااینکه عاشق بچم . شوهرم خیلی تو سری خور بدبخته خانوادش پشیزی براش ...

بخاطر حرف دیگران لطفا پای بچه بی گناه رو وارد زندگیتون که دوتاییتون سرد هستین نکن عزیزم

شوهرتم مثل اینکه کلا بی تفاوته بزار یکم بگذره حس پدر بودن دلش بخواد نزار بچه ای بیاد که دوسشون ندارن

خودم اصلا دلم نمیخاد بچه دار بشم بااینکه عاشق بچم . شوهرم خیلی تو سری خور بدبخته خانوادش پشیزی براش ...

ببین زندگیت کلا عین مامان منه 

ببین هیچوقت این مرد درست نمیشه این که خیالت راحت 

الان طلاق بگیری بهترین همسر و میتونی  پیدا کنی چند سال دیگه پشیمون میشی میگی کاش همون موقع جوون تر بودم تمومش میکردم