2777
2789
عنوان

عصبانی میشم دخترمو میزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 652 بازدید | 75 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الانم دو هفته ای هست دوست جون جونیش باهاش قهره.سه سال دائم با هم هم خوب بودن و ارتباط داشتن.خودشم نم ...

بنظرم بجای اینکه با اون حرف بزنین با دختر خودتون حرف بزنین تا دوستای دیگه ای پیدا کنه یا بتونه با دوستش ارتباط بگیره و دلیل ناراحتیشو بفهمه 

ب بچه ی خودتون ارزش بدین و مهارت های گفتگو و عزت نفس یاد بدین 

دلم آتیش گرفت.من همش میخوام مسئولیت پذیر بارش بیارم.همش میخوام بهش چی یاد بدم .حتی تو بازی .کمال گرا ...

پس مشکل از شماست عزیزم 

دختر من ده سالشه و شکر خدا مسئولیت پذیره البته نه مطلق 

شما چرا بچه ۸ ساله رو مثل یه زن ۲۰ ساله میبینی اخه؟؟؟

اسمش روشه بچچچههه

من بقیه برام مهم نیست.میگم اشکال نداره مانتوت لگد بشه میگه نه

ببین من یکی از فامیلای خیلی نزدیکم دخترش لنگه دختر منه خب همیشه میگن که این به اون رفته آنقدر تو خونه دعوا می‌کرد اونام مقابله میکردن و دعوا بود همش بعدم خودشم پرخور بود تو نوجوونی قند گرفته بچه یا عصبی میشه یا یه مشکل اینجوری پیدا میکنه دور از جونشون تا عمر داریم میسوزیم

تحمل کن کارهاش خودت انجام بده ول کن مردم به منم میگن بچه دوساله خونه رو مرتب میکنه انقد خونواده شوهرم وسواسی اهمیت نمیدم بزار بگن آرامش بچه ام از همه مهمتره خونه ی خودمه

بفرما جلو ته صف مال خودمه
[QUOTE=367368427]بنظرم بجای اینکه با اون حرف بزنین با دختر خودتون حرف بزنین تا دوستای دیگه ای پیدا ک ...

اینم میشه مثلا خودتون موضوع رو بفهمین و ب دخترتون کمک کنین ک از چه روشی ناراحتی دوستشو بفهمه ولی تقلب نرسونین ک بخاطر چی دوستش باهاش حرف نمیزنه، بزارین خودشون باهم حل و فصل کنن شما فقط ب بچه ها راهکار بدین 

اگه با همین روش ادامه بدی دیگه از همین عصبانیتتم حساب نمی‌بره و هم واسش بی اهمیت میشی هم دیگه حس خوب و صمیمی باهات نداره

باز این چه شورش است که در خلق عالم است ؟              این حسین کیست که عالم همه دیوانه اوست ؟
آخه من شوهرمم حساسه.از شلختگی بدش میاد

شوهر منم خیلی حساسه میگم خانوادگی وسواسی بچه دوساله یه نخ  پیدا میکنه میده دستت ولی خب خودم مرتب میکنم اتفاقا به من میگه شلخته است بدم میاد بهش گوش نمیدم 

بفرما جلو ته صف مال خودمه
بابا از مدرسه میاد مانتو و مقنعه شو زیر پا کف اتاقش .هی میگم عزیزم جمع کن.هی با آرامش میگم داد و بید ...

همین داد و بیدادش احتمالا انعکاس رفتار خودتونه باهاش

هر وقت داد زد فقط چند ثانیه نگاهش کنین و بدون هیچ حرفی آروم اونجارو ترک کنین

سعی کن ریلکس باشی و خنده رو ، هعی دعوا و قهر نکنی ، اونوقت خودش کم کم واسش اهمیت داره که حتی یزره ناراحت نشی ازش

باز این چه شورش است که در خلق عالم است ؟              این حسین کیست که عالم همه دیوانه اوست ؟