2777
2789
عنوان

اکه بچه دار نشم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 39 پست
تو هنوز جوونی اگه با همسرت احساس خوشبختی نمیکنی بهتره جدا شی (ازدواج بد مثل سرطان میمونه) اما اگه دو ...

این ازدواج دوممه پدر مادرم پشتم نیست اولش که دادنم به معتاد .نمیخواستن طلاق بگیرم میگفتن هرچی هست بمون  دیگه آنقدر مردم بهشون گفتن مگه دخترت از سرراه آوردی چرا بدبختش کردی گذاشتن طلاق بگیرم .دوسال با خفت خاری زندگی کردم یه نون با منت بهم میدادن . بعضی وقتا میگم شاید من نفرین شدم که این بدبختی کشیدم .بعدم اینم راضی نبودم مجبور شدم بخاطر اینکه ازون خونه فرار کنم باهاش عروسی کردم ازینم طلاق بگیرم کجا برم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بخاطر حرف دیگران لطفا پای بچه بی گناه رو وارد زندگیتون که دوتاییتون سرد هستین نکن عزیزمشوهرتم مثل ای ...

من ازین میترسم موقعی دلش بچه بخاد که اون موقع من بچه دار نشم اون وقت چه بلایی سرمن میاد میگم میتونم ی کاغذ ازش بگیرم که بنویسه خودم بچه نخواستم .که بعدا نتونه کاری بکنه

چه بچه‌ای...؟ الان عاقلا بچه‌دار نمیشن، وضعیت رو که میبینی... یکی دیگه رو بیاری دنیا با هزارتا آرزو ...

من خودم انقدر تو زندگیم حسرت کشیدم که حد نداره بخاطر این نمیخام بچه دار بشم ولس میترسم شوهر نفهمم بخاطر بچه دار نشدن طلاقم بده لون وقت چیکار کنم کجا رو دارم برم

من خودم انقدر تو زندگیم حسرت کشیدم که حد نداره بخاطر این نمیخام بچه دار بشم ولس میترسم شوهر نفهمم بخ ...

نه تو نگران نباش تا 45 سالگی میتونی بچه بیاری تازه اول تنبلی تخمدان رو درمان کن خیلی مهمه بعد از اون هرموقع دیدی بابای خوبیه و توهم میتونی بچه بیار

نه تو نگران نباش تا 45 سالگی میتونی بچه بیاری تازه اول تنبلی تخمدان رو درمان کن خیلی مهمه بعد از اون ...

انقدر هی تصمیم گرفتم برم دکتر نمیتونم انگار پامو بستن نمیتونم تصمیم درستی بگیرم همش بلاتکلیف گیجم اینجوری نبودما خیلی باهوش زرنگ بودم الان گیچ شدم نمیدونم چه کاری درسته شوهرم بی تفاوته اینهمه گریه غصه نمیگه چته چرا ناراحتی غصه نخور درست میشه انگار هدفش همینه دقم بده