2777
2789

من درسم تموم شده 

برا دانشگاه یهو اومده تو ذهنم بزنم اهواز اول 

چند تا پست اومد اکسپلور خیلی مردم خوب و خاکی داره 

نرفتم تاحالا

بنظرتون بزنم یا پشیمون میشم 

اگ برم خونه میگیرم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یه بار مسافرت. برو اگه راضی بودی بزن 😅

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

اگر تحمل گرمای وحشتناک رو داری آره

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

ببین من بچه اهوازم

عالیه

طوریه بیرون بری اصلا معذب نیستی دختر و پسر همه خون گرمن و راحت بازارش ک خوبه همچی همه جوره هر قیمتی بخوای خوابگاه هم میتونی یه طبقه رو مختص خودت کرایه کنی ک امنیت هم باشه دیگه جونم برات بگه فقط گرماش پدرتو درمیاره که برای ما عادیه من الان خودم لحظه شماری میکنم تابستون برسه گرما شهرمونو دوست دارم سرماش یا خنکه یا میزنه به استخونت پدرتو درمیاره کلا شهر خوبیه 

چرا پشیمون شی؟ بیا خیلی خوبه مطمعن با بهترین دورانت میشه کدوم شهری خودت؟

زیاد دور نیستیم ی 4 ساعتی راهه 

ولی دمای بالا 50 درجه برگام  ریخت نمیشه بیرون رفت؟

زیاد دور نیستیم ی 4 ساعتی راهه ولی دمای بالا 50 درجه برگام ریخت نمیشه بیرون رفت؟

چرا بابا میشههههههه چ بید نشهههه فقط تا پات رسید خونه باید یه دوش بگیری وگرنه از بو عرق خودت قش میکنی بوی عرقت بو ادکلانتو میقوله 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

گاهی اوقاتم خیلی گرم باشه مثلا کفشت کفش نازک باشه یا چیزی کف پات گرم میشه یا دمپاییت تو حیاط زیر افتاب باشه یکم جمع میشه اینجوری خودت چیزیت نمیشه 🤣🤣🤣🤣🤣 کجایی؟ شهرکردی؟ اصن خوزستانی؟

چرا بابا میشههههههه چ بید نشهههه فقط تا پات رسید خونه باید یه دوش بگیری وگرنه از بو عرق خودت قش میکن ...

ممنون ایشالا بشه بیام حس خوبی دارم به شهرتون 

همدان هم مدنظرم ولی اهواز بیشتر دوس دارم