2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 38 پست
اگر ازش توی پیام رسان با پیامک پیام دارین یا اگر باهاش تماس داشتین و صداشو ضبط کردین میشه ثابت کرد ا ...

اینو میتونم جور کنم

یطوری زنگ بزنم صداشو ضبط کنم

پیامک هم دارم ازش

قند عسل من

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب عالیه دیگه برو شکایت کن ازش ببین چیزی که بهش فروختین ارزشش چقدره اگر ارزشش نسبتا زیاده براتون شکا ...

خواهر تو این زمونه ۱ میلیون هم با سختی بدست میاد معلومه ک ارزش داره ، ما خودمون ماشین جدید خریدیم کلی زیر قسط و قرضیم و طلبکار داریم

دیگ میرم ببینم چی میشه ب امید خدا

قند عسل من
خواهر تو این زمونه ۱ میلیون هم با سختی بدست میاد معلومه ک ارزش داره ، ما خودمون ماشین جدید خریدیم کل ...

پیامتو تازه دیدم گفتی ماشینه واقعا چقدر طرف بی شعور بوده قصدش این بوده ی مبلغ بده باقیشو با زرنگی بالا بکشه 

شکایت هم بکنی میتونی از کارافتادگی روزایی که وقت گزاشتی برای شکایت از طرف و خسارت بگیری ازش حتما دنبالش باش

پیامتو تازه دیدم گفتی ماشینه واقعا چقدر طرف بی شعور بوده قصدش این بوده ی مبلغ بده باقیشو با زرنگی با ...

فک کنین طرف مادرش رو پیش کرده ک خواهش کنه بهش مهلت بدیم 

شوهر ساده منم بدون هیچ حرفی گفته عب نداره برین بعد بدین!!!!!

گفتم خب مرد حسابی حداقل ی برگ چکی چیزی میگرفتی 

الان بیشتر از ۲ ماهه نداده حتی زنگ میزنیم جواب نمیده فقط پیام میده ندارم قراره وام بگیرم بدمتون فلان 

ماهم تا عید باید دوبل همون مبلغ رو بدیم ب طلبکار خودمون

بخدا دیوونه شدم ناراحتی اعصاب گرفتم😭😭😭😭😭

قند عسل من
مرسی عزیزم دعا کنین بتونیم حقمون رو پس بگیریم...ممنون راهنمایی کردین😔💖

انشالله به حق همین شبای عزیز خدا اون اقا رو به راه راست هدایت کنه و متوجه اشتباهش بشه 

شماهم تمام مشکلاتتون رفع بشه برات دعا میکنم گلم

خب چطوری میشه مدرک نداریم مثلا بریم چطور ثابت کنیم؟

چون مدرک ندارید اگر شکایت کنی اول که یه هزینه ازتون میگیرن بعد خود اظهار برای طرف میفرستن اگر گردن گرفت مثلا بگه اره بردم اما الان ندارم بدم به شما حق میدن ولی اگر هیچ جوره گردن نگرفت نه چیزی هم دستتون رو نمیگیره

سن من بالاست شاید از سن باباتون هم بالاتر اینجا میام فقط بخاطر سرگرمی و کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و گرنه شکر خدا هیچ مشکلی خودم ندارم *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*
چون مدرک ندارید اگر شکایت کنی اول که یه هزینه ازتون میگیرن بعد خود اظهار برای طرف میفرستن اگر گردن گ ...

خب اگر گردن گرف براش مهلت میزنن ک پول رو بده یا باز میره ب امان خدا ک هروقت میلش کشید بده؟؟؟

قند عسل من
مدرک پیامک ها و تماس ها هست

پیامک بله ولی تماس برای دادگاه قابل اتکا نیست

سن من بالاست شاید از سن باباتون هم بالاتر اینجا میام فقط بخاطر سرگرمی و کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و گرنه شکر خدا هیچ مشکلی خودم ندارم *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*
خب اگر گردن گرف براش مهلت میزنن ک پول رو بده یا باز میره ب امان خدا ک هروقت میلش کشید بده؟؟؟

نه دیگه مهلت میدن باید بده اگر باز نداد میره اجرای احکام حقوقی انجا یه مهلت میدن در غیر اینصورت ضبط اموال میشه یا موجودی بانکش مسدود میشه