2777
2789
عنوان

این چه ویروس کوفتیه

208 بازدید | 23 پست

مادر شوهرم رفت بیمارستان و اومد و برامون سوغات آورد اصلا خوب نمیشیم بچه ام هر چقدر دارو میخوره سرم میگیره بازم تب داره درد خودمون یادمون رفته بچه ام بدن درد داره بی حاله دل درد داره الان دیگه ده روزه چرا بهتر نمیشه

آقایون به هیچ وجه تو تاپیکای من شرکت نکنند 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دیگه چه علائمی داره؟ 

هفته قبل خیلی یهویی پسرم تب کرد و تا دوروز تب داشت و همش میخابید.. همینکه خوب شد فرداش دخترم برا دوروز همینجوری شد😐جفتشون هم ته حلقشون قرمز شده بود

من فقط تب بر دادم 

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
دیگه چه علائمی داره؟ هفته قبل خیلی یهویی پسرم تب کرد و تا دوروز تب داشت و همش میخابید.. همینکه خوب ش ...

اینم تب زیاد ،امروز میگم دیگه خوب شده باز شروع میکنه تب و بدن درد بچه ام دیگه خیلی اذیت شده

آقایون به هیچ وجه تو تاپیکای من شرکت نکنند 
اینم تب زیاد ،امروز میگم دیگه خوب شده باز شروع میکنه تب و بدن درد بچه ام دیگه خیلی اذیت شده

انشاالله زودخوب شه

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار