2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حمل و نقل عمومیهمه ترافیکا و الودگی هوا تقصیر شماهاس

عزیزم اگه این مردم نبودن تقصیر کی میشد 

ماشین هامون استاندارد کافی ندارن ...

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
دروغ میگن تا دهن مردم بسته شه

نه عزیزم واقعا از دوده ماشینه درست موقعی که کارخونه هارو بخاطر الودگی هوا چند روز تعطیل کردن صبح زود که بیرون میرفتی هوا تمیز و عالی ولی تایم شلوغی و ترافیکا که شروع میشه هوا به شدت آلوده و کثیف میشه. بنزینا مشکل دارن گلم هیچی اندازه بنزین ماشین الوده نمیکنه

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی❤

معنی حمل و نقل عمومی رو میفهمی؟ در مورد وضعیت حمل و نقل عمومی تو کشور یه مقدار اطلاعاتت رو ببر بالا بعد دلیل استفاده از ماشین شخصی رو شااااااید فهممیدییین شاااااااید

خب چیکار کنیم بعضی جاها وسیله حمل و نقل عمومی نمیذارن

مثلا از محله ما تا مرکزشهر نیاز داره به وسیله نقلیه عمومی بذارن ولی نیس.حتی تاکسی هم سخت پیدا میشه.مجبوریم با خودروشخصی تردد کنیم.هوا هم اون سمت آلوده هست خصوصا که کارخونه هم داره😐

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بانوی شیرازی*مدیونین اگه فکر کنین تاریخ تولدم فیکه😉🌸🌷نداشته هایم،نیروی محرکه ی من هستند،نداشته هایم انگیزه ای شدند برای تلاش و پیشرفت،همه ی داشته ها و نداشته هایم،انگیزه ی من برای زندگی هستند...🌸🌸من یک بهبود یافته از افسردگی هستم،دنیای من دیگر خاکستری نیست،خوش حالم که در دوران خاکستری بیماری،به زندگی ام پایان ندادم،خوشحالم که ماندم،مبارزه کردم و دوباره زیبایی ها را لمس کردم،اگر افسرده ای،از همین امروز درمان را آغاز کن،فردایی درخشان در انتظار توست🌷🌸آغوش زندگی را رها نکن...بمان و بمان و بمان و مبارزه کن،زنده ماندن و زندگی کردن موهبتی زیبا و تکرار ناشدنیست...قدرش را بدان🌸🌸🌷🌷ندیده و نشناخته،برایت آرزوی حال خوب دارم،چرا که تو لایق بهترین ها هستی...

چرامتاسفانه؟باید بگی خوشبختانه .ولی مراعات نمیکنن استفاده صحیح نمیکنن البته که خداروشکر ما بوشهر اون ...

چه خوب

خوشم اومد😊

🌸یا علی مدد🌸                                            باردار نیستم تیکر رسیدن به وزن هدف💪🏻

مردم همیشه مقصرن چون دیواری کوتاهترازمردم نیست  مگرحمل نقل عمومی دردسترسمونه؟ یاماشیناش درسته همه شهرهامتروندارن یامتروبه همه مسیرهانمیخوره 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بله متاسفانهالان هر کس یه ماشین دستشه

چرا متاسفانه کاش همه پول داشته باشن ماشین بخرن

هیچکس جای تو نبوده و نیست و احساس و شرایط تورو تجربه نکرده، پس بخاطر نظرات دیگران به تصمیماتِ خودت شک نکن... 

بعضی ها نمیتونن سوار مثلا اتوبوس شن 

مثل خودم، نمیتونم تحمل کنم انقدر نفس همه بهم میخوره و یا صندلی ها یه عالمه آدمای متفاوت روش میشینن و بلند میشن

ز غوغای جهان فارغ                 ‌‌                  ‌‌‌                      "دانش و آگاهی جزیره ای نجات دهنده در بین دریای وسیع جهل و نادانی‌ست"