2777
2789
عنوان

این چه ویروس کوفتیه

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 23 پست
خیلی بده دخترم همش استفراغ ودلدردوبدن دردشدید اشتها هم صفر

مادرشوهر منم هی گفته بود فشارم بالاست فشارم بالاست همه رو کشوند بیمارستان ما نرفتیم بعد اون گفته بود میخوا بیام خونه ی شما باز فشارم نره بالا،دقیقا با هر کی در ارتباط بوده همممه گرفتن  

آقایون به هیچ وجه تو تاپیکای من شرکت نکنند 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اینم تب زیاد ،امروز میگم دیگه خوب شده باز شروع میکنه تب و بدن درد بچه ام دیگه خیلی اذیت شده

عزیزممم

الهی که خیلی زود خوب خوب بشه

خداروقسم میدم به همین شب عزیز که هیچ بچه ای مریض نشه

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 
دختر من امروز خلط داشت حالام‌سرفه های کوتاه ترس افتاده تو جونم بخدا یه هفته نیست‌خوب شده بود دست و ت ...

خدا کمک کنه من ذوق کردم خوبه پاییز نذاشتم بچه هام مریض شن این اومد همه رو داغون کرد

دختر منم سه سالشه سه روزه تب بالا داره با پروفن هم نمیاد پایین هیچی نمیخوره همش نق و گریه ...دارم دی ...

دقیقا مثل بچه ی من ان شاءالله بحق این شب عزیز خوب شن .