2777
2789
عنوان

واقعا از الان خرید عید میکنید زود نیست❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 40 پست

خب ی سریا تخفیف میزنن هوب میشه خرید کرد حتی مانتو بهاره دارن تخفیف میدن البته من خودمم هیچی نخریدم هنوز حسش نیست 

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
خب ی سریا تخفیف میزنن هوب میشه خرید کرد حتی مانتو بهاره دارن تخفیف میدن البته من خودمم هیچی نخریدم ه ...

مانتو من هر چی میبینم ندارن حتی انلاین شاپا

اره منم حس میکنم الان زوده حسش نیست برم😂

- خودت‌ باش؛ جهان‌ اصالت‌ را مےستاید!✨️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره دم عیدم لباسای قشنگ نمیارن اصلا من فقط یه شلوار میخواستم یه سری لباس تو خونه ای اونم باید برم بگ ...

خب اینهایی ک شمامیخوای که همیشه هست ، از الان حتما بگیر تو اسفندو بهمن فقط الکی گرون میشه همه چی

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
خب اینهایی ک شمامیخوای که همیشه هست ، از الان حتما بگیر تو اسفندو بهمن فقط الکی گرون میشه همه چی

اره بخدا یه شلوار جین میخوام الان هرجا میبینم ۹۰۰ خورده ای الان بگیرم بهتره عید میشه ۱ خورده ای حتما

وایی کاش رسم لباس خریدن عید از مد میفتاد یه جوریه همه روز اول عید لباسای نوو میپوشن

اخه خب بعضیا مهمونی اینا میرن زیاد واسه همین لباس نو میگیرن

اخه خب بعضیا مهمونی اینا میرن زیاد واسه همین لباس نو میگیرن

ماهم میریم خب 

نمیدونم من غیرعادی ام یا نه 

قبل عید همه لباسا معمولی 

بعد عید یهو همه کفشا جیرجیر میکنه همه لباسا برق میزنه اکثر تیپا جلفه 

منم خرید میکنم اما لباسام سادست سعی میکنم تو چشم نباشم فکرکنن مثلا از قبل داشتم اینارو

میرسم به اون چیزی که میخوام💪💜
ماهم میریم خب نمیدونم من غیرعادی ام یا نه قبل عید همه لباسا معمولی بعد عید یهو همه کفشا جیرجیر میکنه ...

درسته عزیزم منم مثل شمام مثلا این مانتو سوزن دوزی ها که هرسال عید مد میشه اصلا قشنگ نیستن زود هم دمده میشن

منم‌ همیشه ساده میگیرم شیکی تو سادگیه یه مانتو کتی ساده دارم‌ تابستون گرفتم احتمالا عید همون بپوشم چون نو و سالمه

مانتو من هر چی میبینم ندارن حتی انلاین شاپااره منم حس میکنم الان زوده حسش نیست برم😂

من امروز دوتا مغازه رفتم هر دو داشتن زیر قیمت میدادن اما قشنگ نبود ولی برا تخفیفات آخرسال خوبه زمستونی بخری برا سال دیگه 

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
درسته عزیزم منم مثل شمام مثلا این مانتو سوزن دوزی ها که هرسال عید مد میشه اصلا قشنگ نیستن زود هم دمد ...

دقیقا منم همیشه کتی ساده میپوشم فقط رنگارو باهم ست میکنم

میرسم به اون چیزی که میخوام💪💜
من امروز دوتا مغازه رفتم هر دو داشتن زیر قیمت میدادن اما قشنگ نبود ولی برا تخفیفات آخرسال خوبه زمستو ...

اره الان برای سال دیگه بهتره چون سال بعد دوبرابر میشه