2777
2789
عنوان

به کمک خانم های با سیاست نیاز دارم

215 بازدید | 21 پست

سلام دوستان وقتتون بخیر

ما امشب به یه مهمونی دعوت بودیم که مراسمشون مختلط بود و شوهر من اولین باری بود که تو این جو قرار گرفته بود و کلا تو مراسم سرش رو بلند نمی کرد سن شوهرمم کمه تقریبا ۲۵ سالشه خلاصه کلام که تو مهمونی اونطوری که باید هوای منو نداشت و اون مراسمی که من بزور برده بودمش راضی نبود تموم بشه بعد مراسم گفت خیلی چسبید خیلی انرژی خوبی گرفتم خلاصه تو ماشین کلا حرف نزدم اصلا نپرسید چرا ناراحتی با اینکه تو این سه سال ازدواجمون یکبار هم نشده بذاره ناراحت بشم خونه هم رسیدیم بی تفاوت به من رفت خوابید کلا هنگ کرده بودم احساس میکنم اونطوری که نشون میداد قبلا دیگه متعهد نیست یا چون بچه شهرستانی اومده تو جو مهمونی چشم و گوشش باز شده ولی بشدت ناراحت و نمی تونم ناراحتیم رو ابراز کنم خیلی دلم شکست چون من خودم خیلی متعهد هستم طوری که هیچ مردی برام مهم نیس الانم همسرم خیلی از چشم افتاده  چون من از اینجور مردای بی ظرفیت بدم میاد راهنمایی میخوام ازتون خواهرانه کمکم کنید 

این حرفارو دوس نداشتم با کسی درمیون بذارم گفتم اینجا ازتون کمک بخوام

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اشتباه کردی شوهرتون تو این جمع ها بردی اما این اصطلاح بچه شهرستانی دیگه چیه الان تو شهرستانها همه جور جوی هست شهرستانی ساده نداریم 

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 
حس نمیکنی کار خودت اشتباه بوداولا کدوم آدمی با شوهرش اینجا میرهدوما اگه میدونستی ظرفیت نداره چرا برا ...

والا مراسم خانواده پدریم بود تازگی ها همشون زدن تو فاز روشن فکری هیچ کدوم لباس درست نپوشیده بودن منم با یه شال و یه لباس پوشیده نشستم 

چرا انقدر برای خودت میبری و میدوزی....عجیبی بخدا ....خودت به زور بردیش، میگی سرش پایین بود، بازمیگی زیاد بهم توجه نکرد، مگه مهمونی قوم وخویش تو نبود پس تو باید بیشتر دور اون میگشتی ...

بنده خدا چی بگه ...امان از ما زنها ....

دختر خوب الان دقیقا چه اشتباهی ازش سر زده که ناراحت شدی و فاز غم داری .؟

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
شالو بر میداشتی ب نظرم

میدونی چیه از سادگی خودم ناراحتم چرا یه زن به خاطر یه مرد باید خودش رو تا این حد تغییر بده که جلب توجه کنه اون منو بخواد همه جورم رو میخواد تو اون مراسم زن و شوهرهایی هم بودن که فقط بهم توجه میکردن و فضا اونطور که باید تاثیری نداشت رو اونا

چرا انقدر برای خودت میبری و میدوزی....عجیبی بخدا ....خودت به زور بردیش، میگی سرش پایین بود، بازمیگی ...

😂😂😂😂 از وقتی از مهمونی اومده خیلی سرد رفتار میکنه انگار خودش نیست میدونید حس ششم زن ها هیچ وقت دروغ نمیگه

میدونی چیه از سادگی خودم ناراحتم چرا یه زن به خاطر یه مرد باید خودش رو تا این حد تغییر بده که جلب تو ...

به نظرم اگه مذهبی هستی بهتره تو همچین مراسماتی نری اصلا ولی اگه رفتی بهتره مثل جمع باشی 

ضمن اینکه مراسم اقوام شما بوده و شما باید به همسرت توجه میکردی بیشتر تو‌جمع اقوام خودت چون همسرت غریب بوده اونجا 

بعد هم میگی سر همسرت پایین بوده همش پس رو چه حساب فکر می‌کنی جوگیر شده درک نمیکنم؟؟؟

😂😂😂😂 از وقتی از مهمونی اومده خیلی سرد رفتار میکنه انگار خودش نیست میدونید حس ششم زن ها هیچ وقت د ...

حس ششم چه صیغه ای دختر خوب ...اون هم اگه بخواد مثل خودت رفتار کنه الان باید برای خودش از رفتارهای شما و حرفاتون هزار مسئله پیدا کنه برای دلخور شدن ....

شاید واقعا از چیزی دلخورشده که تو اطلاعی نداری ...قشنگ مثل یه زن عاقل و بالغ برو حرف بزن و حرفهاشو بشنو و الکی هم گیر بیخود نده و حساس نباش ....چون با گیربیخودی و حرف الکی تازه باعث میشی بیشتر حواسشو جمع کنه 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....