2777
2789
عنوان

به کمک خانم های با سیاست نیاز دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 21 پست
به نظرم اگه مذهبی هستی بهتره تو همچین مراسماتی نری اصلا ولی اگه رفتی بهتره مثل جمع باشی ضمن اینکه مر ...

مذهبی زیاد نیستم ولی بعد ازدواجم به حریم زندگیم خیلی حساسم خودم رعایت میکنم وگرنه الان همجا آزادی هست و آدم باید تمرکزش رو شریک زندگی و اولویتش باشه تو مراسم هم کلا زیر نظر نداشتمش ولی از سوالایی که می پرسید که فلانی کی بود اینا فهمیدم کلا سرش پایین هم نبوده یهویی جوری رفتار کرد امشب که احساس کردم متعهد نیست بی محلی کرد بشدت و الان وسط زندگی هستم که ۴ سال براش جنگیدم و احساس می‌کردم صداقت داشته و الان شک کردم من واسه همه چی صبر میکنم تو زندگیم ولی طرف بخواد روزی بهم خیانت کنه تحمل ندادم اصلااا

حس ششم چه صیغه ای دختر خوب ...اون هم اگه بخواد مثل خودت رفتار کنه الان باید برای خودش از رفتارهای شم ...

بهش همین حرفا رو گفتم قبل خواب گفتم من تو زندگیم تعهد  میخوام آدما ممکن تو هزار جوز شرایط قرار بگیرن و مهم اینه توی اون مواقع شخصیت خودشون رو نشون بدن تو امروز منو تو شک انداختی کلا سکوت کرد و گرفت خوابید 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بهش همین حرفا رو گفتم قبل خواب گفتم من تو زندگیم تعهد میخوام آدما ممکن تو هزار جوز شرایط قرار بگیرن ...

شاید از اینکه کاری نکرده و شما قضاوتش کردی به قدری ناراحت شده که حتی دلش نخواسته باهات بحث کنه ...رهات کرده ک تو افکار خودت غرق بشی، اگه دفعه اولت نیس ک از این حرفای مسخره میزنی و بنده خدارو هول و گناهکار میبینه حق داره...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
نمی دونم شاید ..‌‌‌...

زندگی را زیاد سخت و جدی نگیر و انقدر رویه ی چیزی تاکید نداشته باش ، بذار همسرت خود واقعیش را زودتر بهت نشون بده ، اگه دوستش داری بمون و اگه نه ک تموم کن ...

وقتی زیاد سخت گیری کنی و اصولی باشی همسرت زده میشه چون همیشه باید برات نقش بازی کنه 

انشاالله خوشبخت و عاقبت بخیرباشین 🌹

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
مذهبی زیاد نیستم ولی بعد ازدواجم به حریم زندگیم خیلی حساسم خودم رعایت میکنم وگرنه الان همجا آزادی هس ...

درسته واقعا خیانت توجیه نداره 

باید خودت بسنجی ببینی بقیه رفتارهاش چطوریه 

آیا فقط از سر کنجکاوی سوال کرده و براش جدید بوده یا واقعا جنبه نداره