2777
2789
عنوان

😭😭😭من مادر بدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 2213 بازدید | 142 پست
اینجا همه بچه هاشون شیک ومجلسی تربیت شدن.. تو نشنیدن.. خود والدین همه با مهرو محبت بزرگ شدن.. انتظار ...

به ما که همه جور توهینی کردن دل شکوندن قضاوت کردن تهش شدیم بیمار روانی چرااا چون فقط اولش گفتم اسی خودش ناراحت دلشو اشوب نکنید گفتم اسی کارت خوب نبوده اما دیگه حرص نخور

چه انگ هایی که بهم چسبوندن🥺

همیشه میگفتم چرا اینجا میگن ناراحت شدیم ودلم شکست مجازیه دیگه

اما دیدم راست میگن ادم دلش میشکنه

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بچه های الان چه لوسن به خدا

یک کاربری معلم بود اینجا میگفت اموزش و پرورش منطقه گفته سعی کنید بچه ها را قبول کنید بچه هم اینکه بیلد سر کلاس حتی اگه درس نخونه نمره ۱۰ باید بگیره وگرنه افسرده میشن ممکن خودکشی کنن

یاد کتک هایی که مامانامون میزدن افتادم دیدم چقد مظلوم بودیم و البته پوست کلفت 😑

منم ب مادرم میگم بعضی وقت ک چطور دلت میومد مارو میزدی. اخه من تاحالا دست رو دخترم بلندنکردم بااینکه مشکل روحی دارم عصبیم وافسردگیم دارم

بترسه زبونش بند میاد لکنت زبون میگیره ها کار یه بار میشه

عضو کمپین ما باشید🌹 ایا واضحا در حق خواهرشوهرا در این سایت اجحاف میشود؟ ایا چون طرف عروسه هرچی بگه درسته؟ ایا از وجود انسان هایی که تا تاپیک راجب خواهرشوهر و برادر میزنی میان میگن به توچه رنج‌میبرید؟ ایا از وجود حامیان زنداداشان رنج میبردید؟ ایا از نبود منطق در این انسان ها رنج میبردید؟ عضو کمپین ما باشید. 🌹🙏 #حامیان_خواهرشوهر #ستاد_مبارزه_با_دشمنان_خواهرشوهر #منطق_را_پیشه_کنید [برای حمایت از ما هشتگ های مارا ابی کنید]

منم ب مادرم میگم بعضی وقت ک چطور دلت میومد مارو میزدی. اخه من تاحالا دست رو دخترم بلندنکردم بااینکه ...

مامانم چندبار حلالیت طلبیده ولی چه فایده 

مثلا می‌رفتیم خونه مامان بزرگم اینا 

داییم و خاله ام بازی روانی راه مینداختن ، میدونستن من رو بابام حساسن بد بابامو میگفتن مسخره اش میکرد 

منم عصبی میشدم فحش میدادم 

مامانمم جلو جمع منو می‌گرفت میزد 😐 

خدایی از بچه ۵ ساله ، انتظار دارن بتونه در برابر زن و مرد ۳۰ سال کوتاه بیاد ؟؟

مامانم مثل چی منو میزد انگار ارث باباشو خورده بودم ... خب لعنتی ها وقتی اعصاب ندارین بچه نیارید

انگار جای داداشاشون ما ارثشونو بالا کشیدیم

عضو کمپین ما باشید🌹 ایا واضحا در حق خواهرشوهرا در این سایت اجحاف میشود؟ ایا چون طرف عروسه هرچی بگه درسته؟ ایا از وجود انسان هایی که تا تاپیک راجب خواهرشوهر و برادر میزنی میان میگن به توچه رنج‌میبرید؟ ایا از وجود حامیان زنداداشان رنج میبردید؟ ایا از نبود منطق در این انسان ها رنج میبردید؟ عضو کمپین ما باشید. 🌹🙏 #حامیان_خواهرشوهر #ستاد_مبارزه_با_دشمنان_خواهرشوهر #منطق_را_پیشه_کنید [برای حمایت از ما هشتگ های مارا ابی کنید]

برای خواهر زاده منم یکبار چنین اتفاقی افتاد.لب به غذا نمیزد.خواهرم بدن اینکه دست بزنه بهش.. دادزد چرا نمیخوری..یکهو بچه دوساله شروع کرد به گریه وهمون لحظه غش کرد گردنش شل شد. وای خیلی بد بودخواهرم داشت سکته میکرد.‌.زنگ زدیم اورژانس...تا اورژانس برسه خودش نفسش برگشت وشروع کرد به گریه کردن. یک دودقیقه اینحوری شده بود..

پارسا پسرمامان😍
مامانم چندبار حلالیت طلبیده ولی چه فایده مثلا می‌رفتیم خونه مامان بزرگم اینا داییم و خاله ام بازی رو ...

مامان منم جلو جمع میزد. الان خیلی خوب شده ها مهربون شده ولی چ فایده داره . من شدم یه ادم عصبی افسرده نشخوارفکری دارم همش استرسی شدم شدیدااا

به خاطر همون داداشای مفت خورش ، من کلی کتک خوردم الانم داداش هاش نمیگن این زنده اس یا مرده

چقدر اینا به درد نخورن گاهی میگم کاش مامانم جمع کنه بره پیس داداشاش