2777
2789
عنوان

دوروزه اینه کنسول خریدم رنکش تیره اس چیکارش کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 53 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین توی دکور بهم میان 

اما رنگ کنسول به تنهایی خیلی تیره و قدیمیه اگه روشن‌تر بود خیلی قشنگتر بود و به روز بود 

فردا بهش بگو من اصلا اینو نمیخام رنگشون اصلا به هم نمیاد و تیره و زشته از نظرم 

فروشنده میخواد خودشو راحت کنه تو پافشاری کن و بگو عوض کنه نه اینکه بفروشه 

دسته مبلم و‌دیدی ؟بنظرت قشنکه رنکش؟

اره قشنگه این رنگ و مدلا همیشه مد بوده و هست 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

ببین توی دکور بهم میان اما رنگ کنسول به تنهایی خیلی تیره و قدیمیه اگه روشن‌تر بود خیلی قشنگتر بود و ...

فردا حتما زنگ میزنم هرجور شده باید برام عوض کنه من یکمم وسواس فکری دارم واقعا تو این دوروز دیونه شدم 😭😔

بهش بگو من گفتم رنگشون عین هم باشه 

از اول میگفتی نمیشه منم سفارش نمی‌دادم خودتون کارو خراب کردین من اصلا راضی نیستم 

باید پافشاری کنی تا قبول کنه بنداز گردن خودشون که کار خوبی ارائه ندادین 

بهش بگو من گفتم رنگشون عین هم باشه از اول میگفتی نمیشه منم سفارش نمی‌دادم خودتون کارو خراب کردین من ...

مرسی عزیزم‌ خوب شد این حرفارو گفتی بهم چون من حرف پیدا نمیکنم برا زدن

دیاموند مبلم خیلی قشنک شده خیلی ولی کنسول و میز تی وی رنگشون رفته رو مخم درکشون نمیکنم یعنی چی روکش ...

مبارکتون باشه به خوشی استفاده کنین 

روکش یعنی رنگ نیست ؟

یعنی مثل ممبران روکشی روی ام دی افه ؟

اینا رو ازش بپرس 

اگر کنسول و میز تی وی مثل ممبران که روکشی روی ام دی اف باشه 

و مبلها رنگ باشه 

درسته این اتفاق میفته که رنگ هم نمیشن و تفاوت دارن

ولی خب بایستی از اول اینهارو میگفت بهتون که هر دو رنگ نیستن و فرق دارن 

مبارکتون باشه به خوشی استفاده کنین روکش یعنی رنگ نیست ؟یعنی مثل ممبران روکشی روی ام دی افه ؟اینا رو ...

اگ‌گفت نمیشه چیکار کنم 

واقعا‌ روی روح و روانم تاثیر‌گزاشته 

مبارکتون باشه به خوشی استفاده کنین روکش یعنی رنگ نیست ؟یعنی مثل ممبران روکشی روی ام دی افه ؟اینا رو ...

قبل اینک بیاریم‌وستیل و کفتم اینا رنگشون شبیه هم نیس عصبانی شد کفت نمیخواد ببری نمیفروشم فردا زنگ میزنم اک‌اونجوزی گفت میبرم میندازم روش