2777
2789
عنوان

شما هم خجالت میکشید🥲❔

687 بازدید | 36 پست

وقتی که پریود میشم نباید بزارم بابام بفهمه و خب اگر دلم درد کنه بهش الکی میگم که معدم درد میکنه یا مثلا میگه که چرا نماز صبح بیدار نشدی (درسته من نماز نمیخونم ولی نمیدونم چرا یه موقع ها که پریودم اینو ازم سوال میکنه 😐😂) هی ازم سوال میکنه منم هیچی نمیگم حالا روضه رو میگیرم ولی یه موقع ها که ماه رمضونه و نمیتونم روضه بگیرم باید تظاهر کنم و مامانم هم میگه که چیزی نخور و اینا.. بگو الکی روضه ای.. من بدبختم باید تو دوره پریودی روضه باشم یا دزدکی برم یه آب بخورم و بیام :/

همش در حال تظاهر 😂 یکبار نشده که درمورد پریود تو خونه حرف زده بشه انگار که اگه گفته بشه همه از خجالت سرخ میشن 😂 بنظرتون این طبیعیه؟ 🤔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدر دلم گرفت از این تایپک در کشوری که پریودی دختر را زشت می دانن ولی ختنه کردن پسرا را جشن میگرن هیچ امیدی حاصل نخواهد شد 💔🖤

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋

نه

میفهمه 

نفهمه هم مامانم بهش میگه

بابای ادم براش چیز میز نخره و هواتو نداشته باشه پس کی باید داشته باشه

ARMY┇STAY......اگه دیگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم و همچنین اعلاناتمو باز نکردم❤️

منم نمیگم تنها باری ک اسمش اورده شد رفتم دکتر اونم مامانم ب بابام نگف چرا میبرمش فق گف کلیه اش درد میکنه بعد ک از دکتر اومدیم یسری ازمایش و دارو نوشته بود از بیمه فک کنم پیام رفته بود برا بابام دیگه مامانم بهش گف چون عادت ماهانه نشده بردمش منم سرخ و سفید شدم ولی مامانم ب چپش بود😂

نه تا این حد هم طبیعی نیس چون خدا تو رو اینطوری آفریده مگه عیب و ننگه؟!

من پیش اومده به بابام گفتم برام نوار بهداشتی بگیره! البته با بابام بیرون بودیم رفتم از یه جا بگیرم فروشندش آقا بود به بابام گفتم فروشندش آقا هست و من پد بهداشتی می‌خوام میری بگیری؟😀 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

چقدر دلم گرفت از این تایپک در کشوری که پریودی دختر را زشت می دانن ولی ختنه کردن پسرا را جشن میگرن هی ...

واقعا چرا جشن پریودی نداریم برای دخترا

فقطم ایران نیست من یه فیلم چینی دیدم دختره گفت من امروز برا اولین بار پریود شدم خانوادش کلی رفتن تو شوک بعدش مامانش براش توضیح داد بقیه نباید بدونن اینو... 

من قبلا مجرد بودم موقع پری صبحا الکی پامیشدم وضو میگرفتم و نماز الکی میخوندم ماه رمضون هم اصلا نمیذاشتم برادر یا پدر متوجه بشن که تو این ایامم و روزه نیستم

وای الان یادم‌میاد چقد الکی سختش کردم تقصیر مامانم هم هست من اگه جاش بودم میگفتم‌یعنی چی که گیر میدی 

حالا آبجیم خوب کاری کرد 

بابام‌بهش گفت نماز خوندی؟ گفت نه پریودم و تماااام دیگه هيچ وقت ازش نمیپرسه 

حدیث شریف کسا رو با معنی بخونین🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ