2777
2789
عنوان

مشاوره پوستی رایگان

122 بازدید | 17 پست

سلام دوستان وقتتون بخیر

مشاوره مراقبتی پوست و مو هستم😊💙

هر مشکلی دارید بگید بهتون راهکار بدم لوازم آرایشی بهداشتی خارجی هم دارم.

کرم دستساز کاملا گیاهی و بدون ضرر درست میکنم با تضمین پرداختشم درب منزل.مشکل بگید راهکار بگیرید🤗

یه ابرسان قیمت مناسب برای پوست خشکبین ژنوبایوتیک و سیمپل و نیتروژنا موندم

آبرسان عالی داریم قیمتشم حرف نداره.زیر ۲۰۰ تومن هست.روبیکا دارید؟شماره یا آیدی تونو بدید بدم بچه های پشتیبانی آرایشی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پوست خشک و شل و افتاده چطور درمان کنیم

برو داروخانه کرم ابرسان مناسب پوستت وکرم ضدچروک بخر 

مانده به خاطرم سفر اولم حسین جانم آری میان آن دوحرم عاشقت شدم حسین جانم 🥹💚بر ثانیه ی ظهور مهدی صلوات 💚🤲
نیاز به لیفت هست.باید روتین رو شروع کنید.چیزایی که لازمه آبرسان،ضدآفتاب،کرم مراقبت پوست و سرم یا کرم ...

روتین پوستی رعایت میکنم ولی فکر میکنم بخاطر اینکه پوستم خیلی خشکه اینطوری شده

روتین پوستی رعایت میکنم ولی فکر میکنم بخاطر اینکه پوستم خیلی خشکه اینطوری شده

آبرسان درست باید استفاده کنید.نوتروژینا که خیلی وقته ممنوع اعلام شده.آبرسان های دیگه فایده نداره فقط خارجی ها برا روتین جواب میده.آبرسان هم اگر خواستید سفارشی براتون میسازیم گیاهی هیچ ضرری هم نداره کلی هم پوستتون نرم میشه و براق.

ممنون از راهنماییت.کرم ضد چروک که میگن اثر نداره

کی گفته آخه عزیزم باید مرتب استفاده کنی تا پوستت شل تر وافتاده تر نشه بعدشم برو دکتر پوست کارهای زیبایی انجام بده لیفت وژلهای جوانسازتزریق کن از این کرمهای دست ساز نخری پدر پوستت ودرمیاره

مانده به خاطرم سفر اولم حسین جانم آری میان آن دوحرم عاشقت شدم حسین جانم 🥹💚بر ثانیه ی ظهور مهدی صلوات 💚🤲
کی گفته آخه عزیزم باید مرتب استفاده کنی تا پوستت شل تر وافتاده تر نشه بعدشم برو دکتر پوست کارهای زیب ...

شما میشه لطفا نظر ندید.ازتاپیک من برید بیرون لطفا.به شما هیچ ربطی نداره ایشون داره از من مشاوره میگیره.

شما میشه لطفا نظر ندید.ازتاپیک من برید بیرون لطفا.به شما هیچ ربطی نداره ایشون داره از من مشاوره میگی ...

دنبال فروش کرمهای دست ساز اشغالتی که گند بزنی به صورت مردم 😂