2777
2789

عزیزان من ۸روز از پریودیم میگذره روز ۷ ام  ی بی بی زدم ی خط پر رنگ و ی خط خیلی کمرنگ افتاد روز ۸ام هم زدم بازم همین اتفاق افتاد هردو بی بی چک تو ده دیقه اول

اما از بی بی چک ی ضربه خیلی بدی خوردم ماه قبل ۵روز تاخیر در پریودیم ی بی بی زدم اولش منفی بعد از ۴ ساعت ۱ هاله میوفتاد گفتم هاله بیوفته ک درست نیست ی بی بی دیگ زدم بازم اولش منفی بعد از ۵ ساعت ی هاله افتاد

انقد خوشحال شدم اما فرداش پریود شدم انقد گریه کردم

این ماه برا اولین با ۸روز تاخیر افتاد 

دوتا بی بی زدم تو ده دیقه یک خط پر رنگ ی ی رنگ کمرنگ افتاد

تا شنبه هم دلم طاقت نمیاد صبر کنم برم ازمایش بدم 

به نظرتون بعد از ۸ روز دقیق نشون میده دیگ مثل ماه قبل ضربه نمیخورم درسته یا نه بازم نا امید بشم اخه بعضیا میگن بعد از یک هفته صد در صد نشون میده بعضیام میگن تا ۱۰ روز باید صبر کنین باز بعضیا میگن امید نداشته باش اگه مثبت باشه تو ۳ روز تاخیر پر رنگ میشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

باردار بودم عزیزجان 🥹

عزیزم

مبارکه ان شاءالله صحیح و سالم نی نیه خوشگلتو بغل کنی

آخه من یکی دوبار چند سال پیش بی بی چک زدم اینطوری بود و منفی بود.شما حتما زود  زدی ک کمرنگ بود من فک کردم منفیه

بهر حال خیلی خوشحال شدم مامان شدین

❌آقایون درخواست دوستی ندن❌