2777
2789

تجربشو داشتین؟من تصمیم دارم بعد از ازدواجم با تمام خانوادم قطع رابطه کنم بنظرتون چکار کنم همسر آیندم نفهمه (مثلارفت و آمد در حد عید دیدنی)

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من که مجردم بله 

با همهههههه قطع رابطه 

هیچ ن زنگشون بزن ن پیام بده خشک خالب مثل غریبه ها حتی من شماری ازشون ندارم

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

یه دوستی داشتم 

میگفت خالش یهو مهاجرت کرده اصلا دوماه بعد فهمیدن بعدشم دیگه با کسی نه حرف زد نه وقتی اومد ایران با خانواده رفت و آمد کرد😂😂

ز غوغای جهان فارغ                 ‌‌                  ‌‌‌                      "دانش و آگاهی جزیره ای نجات دهنده در بین دریای وسیع جهل و نادانی‌ست"

زیاد دیدم چیز عجیبی نیست 

هم مرد دیدم با خانوادش قطع ارتباط هم زن 

قبلا مرکز مشاور کار میکردم وقتی مجرد بودم خیلی خیلی عادیه این موضوع دقت کنی اطرافت میبینی 

بعضیا دروغ میگن ظاهر سازی میکنن دوست شوهرم همیشه میگه پدر مادر از خوبیهای پدر مادر میگه ولی الان چند ساله پدرشو اصلا نرفته ببینه بهش میگیم چرا خودت از پدر مادرمیگی ولی سالهاست نرفتی پدرتو ببینی میگه مردم با این نصیحتها خر میشن و بیشتر احترام میزارن

وقتی نصیحتتون میکن حرف ادمارو اهمیت ندید  عملشونو نگاه کنید ببینید خودش به حرف مفتش عمل میکنه یاقصد و نیت شومی داره 

آها مرسی رفت و آمدو چی چیکار کنم نیان

دیگه تو نری پیام ندی محلشون ندی اونام نمیان 

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

زیاد دیدم چیز عجیبی نیست هم مرد دیدم با خانوادش قطع ارتباط هم زن قبلا مرکز مشاور کار میکردم وقتی مجر ...

خانواده ی من به جز ضرر چیزی ندارن به جز مامانم اگه مامانمو نداشتم خودمو میکشتم

یه دوستی داشتم میگفت خالش یهو مهاجرت کرده اصلا دوماه بعد فهمیدن بعدشم دیگه با کسی نه حرف زد نه وقتی ...

منم زیاد دیدم حتی با فامیل قطع ارتباط کردن 

ادم سمی و باید گذاشت کنار همش دردسر و ناراحتین

خانواده ی من به جز ضرر چیزی ندارن به جز مامانم اگه مامانمو نداشتم خودمو میکشتم

از ادمهای سمی قبل اینکه اسیب جددی بزنن و روانتو نابود کنن دوری کن اگر نمیونی سعی کن ک محلی کنی صمیمی نشی حرف اضافه باهاشون نزنی سر سنگین باشی