2777
2789
چرا اینجوری میگی ؟؟

چون نوشتی کیک یا مستی یا اشتباه تایپ کردی

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

😂😂😂😂😂😂میشه اخرین دعواشون

ولی واقعیت رو گفتم

ما خانما وقتی داریم بچه هامون رو بزرگ میکنیم انگار متوجه نیستیم چقدر کارمون بزرگ و حساسه.البته به نظرم بیشترم

واقعا اگه یه پدر و مادر حتی قبل از اینکه مادر باردار بشه بدونن چطور باید بچه هاشون رو تربیت کنن چرا باید کار به اینجا بکشه

چرا انقدر آدمها از لحاظ شادی و ... انقدر فقیر باشن که برن سمت اینطور چیزا.همه چیز که پول نیست

دوست ندارم دیگ خیلی بدم میاد یه قطره ام ازگلوی آدم بره پایین

دیگه پس باید با یکی ازدواج میکردی اعتقادات‌ش عین خودت باشه 

شوهرت اعتقاداتش عین شما نیست

درکل من فکر میکنم نخور نخور زن های ایرانی از خانواده ها نشئت میگیره ک یه چیزی الکی بزرگ میکنن

فقط 24 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40