2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من هیچوقت ادم صبوری تو زندگیم نبودم...همیشه به زورم شده مشکلاتمو زیر یه هفته نهایتا یه ماه حل کردم ا ...

پس صبوری کن تا درخت زندگیت پربرگ‌وبار تر بشه

‏‏هر چقدرم بگم مهم نیست ، غمش تا ابد اینجا وَرِ دلمه .

اغا جواب نمیده 😭😭

امشب لیله الرغایب بود یعنی میل و رغبت بندگان به سمت خدا

سوره یاسین رو باز کنید و بخونید قران خوندن یعنی حرف زدن خداوند با ادم و نماز خوندن یعنی حرف زدن ما با خدا پس اگر می تونید هر دو رو انجام بدید ببینید چه حرفا که با شما می زنه انقدر شیوا و زیبا سخن می گه و راه نشون میده که از تعجب دهنت باز می مونه

بگو عزیزکم

☹️☹️☹️

من عقدم و همسرم ازم دوره 

اون از خانواده ش هم دوره

بعد امشب گفت که به خانواده ش گفته هفته ی بعد می‌ره پیششون (قرار بود باهم بریم ولی اصلا ازم نپرسید قبلش که میتونی بیای و ... و قبل اینکه من بدونم به خانواده ش گفته که میخواد بره)

خیلی ناراحت شدم احساس اینو دارم که نادیده م گرفته و نظرم براش مهم نیست

خانواده ی منم اولین باره اجازه دادن که تنهایی برم اونجا ولی اینقدر ناراحتم که نمی‌خوام برم اصلا

☹️☹️☹️من عقدم و همسرم ازم دوره اون از خانواده ش هم دورهبعد امشب گفت که به خانواده ش گفته هفته ی بعد ...

رابطه ی منو نامزدم لانگه

بعد ما باهم نامزد کردیم قولو قرار گذاشتیم خانواده ها همو دیدن ما همو دیدم ولی اون شیرازه و دوره از من

من بهش وابسته م و خیلی دوسش دارم

یهو رفت سه ماه ازش خبری نشده سه ماههههه

بعد سه ماه پیام داد که دلم برات تنگ شده و این حرفا منم از بدبختیایی که اون سه ماه از دلتنگی کشیدم دم نزدم فقط باهم یه ذره حرف زدیم درحد دو ساعت و بازم رفت محو شد به معنای واقعی کلمه محو شد

اون شب بهش پبام دادم سین کرده جواب نداده الان از فشار عصبی و ناراحتی و عصبانیت و دلتنگی دارم‌میترکم