2777
2789
اتفاقا باید به اینجور مردا وقت بدی تا جمع و جور شن

من خیلی عجول و مودی ام

در لحظه حسم عوض میشه نمیدونم چرا اصلااا تحمل بلاتکلیفی ندارم

مثلا الان سر فلان چیز دعوا میکنیم بعد یکم دلم میسوزه میرم منت کشی اونوقت فک میکنه مقصر من بودم که پیش قدم شدم خودمو ضایع میکنم

روزایی که قهریم در طول روز ۱۰ مدل احساسات مختلف میاد سراغم ۱ ساعتش میگم فقط جدا شم برم ۱ ساعتش میگم وای کار خاصی ام نکرد بنده خدا چرا اینجوری کردم ۱ ساعتش میگم حقش بود صبر میکنم بیاد منت کشی ۱ ساعت بعد میگم اگه نیاد بخواد کات کنه چیی من چیکار کنم

فکر کنم دوقطبی ام 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من خیلی عجول و مودی امدر لحظه حسم عوض میشه نمیدونم چرا اصلااا تحمل بلاتکلیفی ندارممثلا الان سر فلان ...

چقد منییییی

حتی دیگه براش عادت شده انقد خودمو خورد کردم قهر کنم نمیاد منت کشی و چون میدونه نمیتونم قهر باشم هر حرفی که باعث ناراحتیم بشه رو راحت میزنه

نه همیشه خودم میرم آشتی میکنم حتی اگه تقصیر اون باشه چون نمیخوام بینمون سرد شه و این رفتارم خیلی بده ...

منم قبلاً این کارو میکردم ولی دیدم بدعادت شده وظیفه شده ک من برم سمتش دیگ نرفتم الان تا خودش نیاد آشتی نمیکنم

منم قبلاً این کارو میکردم ولی دیدم بدعادت شده وظیفه شده ک من برم سمتش دیگ نرفتم الان تا خودش نیاد آش ...

خیلی خوبه واقعا آفرین ولی من نمیتونم امروزم باز قهر کردیم آخر بعد دو ساعت زنگ زدم بهش