2777
2789
من واقعا برام سوالهمنم شوهرم دوستم دارهولی تا وقتی حالم خوب باشهیه شب گرفته باشم نگامم نمیکنهباید خو ...

ولی انصافا شوهر من اگه حالم بده باشه حالمو خوب می‌کنه حتی شده برام برقصه البته به جز زمان دعوا 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ولی انصافا شوهر من اگه حالم بده باشه حالمو خوب می‌کنه حتی شده برام برقصه البته به جز زمان دعوا

همین خیلیییی قشنگه

شوهر من ،‌من برم تو خودم ده برابر بدتر می‌ره تو خودش 

من بخندم ده برابر بیشتر می‌خنده

حس میکنم همه بار رابطه رو‌ دوش کنه

وقتایی که حالم خوب نیست واقعاااااا اذیت میشم 

نمی‌دونممن ک فقط عشق بینشون میبینم

برا من اتفاق افتاده خواهر شوهر م خیلی می‌خنده خودشو تو جمع نشون میداد  که وای چقدر من خوشبختم بعد دوسال یه روز فهمیدم که چند روزه خونه مادرشوهرمه بعد برادر شوهرم لو داد که چند ساله هی دعوا می‌کنن اینم قهر می‌کنه بعد اینکه فهمید من میدونم اومد منو قسم داد که تورو خدا به هیچکس نگو ها بعداً تو جمع دیدم که هی از شوهرش تعریف می‌کنه ولی چشمش به من که لو ندم 

همین خیلیییی قشنگهشوهر من ،‌من برم تو خودم ده برابر بدتر می‌ره تو خودش من بخندم ده برابر بیشتر می‌خن ...

خب باهاش حرف بزن بگو من ده باشم تو هم نود تو بزار تا زندگیمون از تعادل خارج نشع