2777
2789
دوست ندارم ازدواج کنم سخته بخدا فقط عشق و عاشقی نیست که،ظرف شستن و بچه داری و حرف شنیدن از خانواده ش ...

بچه داری که فردای ازدواج نیست زمانش و تو تعیین می‌کنی 

برای کار خونه هم اگر همسر با ترکی داشته باشی کمکت می‌کنه چون اینا وظیفه خانم نیست 

تازه اگر آدم خوبی باشه هم از لحاظ مالی مستقل میشی هم کمک به پیشرفت هم میکنید جفتتون تعریفت از ازدواج واسه زوجاییه که دیدی اونارو بزار تو گذشته چیزی که میخوای و با شریک زندگیت واسه آینده بساز همه قرار نیست اینطور زوجی بشن اگر نه یه دلیل بیار که چرا باید آدم ازدواج کنه ؟! باید تو انتخاب همسر دقت کنی

هرچی بیشتر میدانم، میدانم که هیچ چیز نمیدانم 🧠🫀

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بچه داری که فردای ازدواج نیست زمانش و تو تعیین می‌کنی برای کار خونه هم اگر همسر با ترکی داشته باشی ک ...

اطرافم ازدواج موفق ندیدم فکر میکنم واسه همینه دیدگاه منفی دارم  انقدری طلاق زیاد شده آدم میترسه ازدواج کنه میترسه اعتماد کنه ولی بیا قبول کنیم نباید منتظر یه فرد بمونیم و از اون یه تصور رویایی داشته باشیم