2777
2789

من حدود ۶ ماهه که عقد کردم شوهرم اخلاقش بده 

از وقتی که عقد کردیم هم بحث و دعوا هیچ وقتم نمیاد معذرت خواهی کنه با اینکه همش تقصیر اونه 

واسه ایندمون هیچ کاری نکرده اصن نمی‌دونم داره چیکار می‌کنه 

سر چیزای الکی بحث می‌کنه داد میزنند قهر می‌کنه توهین می‌کنه 

هفته ها ازم سراغی نمیگره 

مامانم همش بهم میگه این چه شوهریه یه زنگ بهت نمیزنه تو اویزونش شدی 

اگه شما جای من بودین چیکار میکردین 

لطفا راهنماییم کنید عشقا

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الان بری ید مشاوره واگر نیازبود جداشی بهترازاینه ک ۱سال دگ با یک بچه یا افسردگی و مریضی بخای جداشی

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠

بچها من دوسش دارم و نمی‌دونم میتونم فراموشش کنم یا نه 😔

ولی از طرفی هم خیلی اذیتم می‌کنه نمیتونم تحمل کنم 

نمی‌دونم با قلبم تصمیم بگیرم یا با عقلم

اون نمیاد چند بار میخواستم برم

مگه خودش نیومد خواستگاری 

چرا اینطوری میکنه

نابودی اسراییل خونخوار و هرچی هرزهٔ بی بند و باره صلواااتتت😂لطفا از شیرینی های بچتون تاپیک بزنین😬دلمون گرفت بابا😑

نمدونم بخدا اینم شانس منه

شاید کس دگ رو میخواسته مامانش اینا به زور اوردنشون با لحن خیلی رسمی ازخانوادش بپرس

نابودی اسراییل خونخوار و هرچی هرزهٔ بی بند و باره صلواااتتت😂لطفا از شیرینی های بچتون تاپیک بزنین😬دلمون گرفت بابا😑