2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آره خب اما من بچه دوست دارم خودش هم دوست دارم اگ بچه‌دار بشیم خوشحال هم میشه اما میگ الان موقعش نیست

حتما تو شرایطی نیستید که بتونه قبول کنه 

یا برای شما نگرانه یا میخواد با ذهن و فکر اماده یه نفر دیگه رو به جمع خانوادتون اضافه کنه 

وقتی یکی از طرفین اماده نباشن بعدا با کوچکترین مشکلی گله و سرزنشها شروع میشه 

من قرص اورژانسی مبخورم ن جلوی گیری

اورژانس فقط ۶ ماه یه بار باید بخوری وگرنه بدنت نابود میشه 

اسمشم روشه برای مواقع اظطراریه

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
حتما تو شرایطی نیستید که بتونه قبول کنه یا برای شما نگرانه یا میخواد با ذهن و فکر اماده یه نفر دیگه ...

من دارم پیر میشم 24 سالم داره میشه تخمک تنبل هرچی دیرتر باش احتمال بچه‌دار شدن کم میگ که دستگاه ای یودی بزارم 

من دارم پیر میشم 24 سالم داره میشه تخمک تنبل هرچی دیرتر باش احتمال بچه‌دار شدن کم میگ که دستگاه ای ی ...

الان به خاطر تغدیه بد و خیلی مسائل اکثر خانم ها تنبلی دارن سنتون هم که سنی نیست که بخواید حرف از پیری بزنید 

امیدوارم خدا بهتون یه بچه سالم و خوشگل بده