2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دلیلش چیه؟ بچه باید زمانی بیاد که پدر و مادر دیوانه وار بخوانش هر دو باهم

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
میگ خیلی زود حالا 24 سالم داره میشه

بچه دار شدن باید به انتخاب دو نفر باشه

وقتی راضی نیست دیگه حامی و پشتت نیست 

باید تلاش کنی راضیش کنی 

ناخواسته دست به این کار نزنی

🚫آقایون درخواست دوستی ندید🚫پذیرفته نمیشود       

متوجه نشدم؟؟؟

با اون دوستانی هستم که میگن سر همسرتون رو کلاه بزارید و بیخیر و دزدکی بچه دار شید 

میگم اگه یه اقا همچین تاپیکی زده بود بازم راه حل دور زدن اقا رو میدادید یا اقا رو می بستید به ناسزا که چرا داره سر خود برای خانمش تصمیم‌میگیره 

بچه دار شدن یه تصمیم دونفره اس باید هر دو طرف راضی باشن 

با اون دوستانی هستم که میگن سر همسرتون رو کلاه بزارید و بیخیر و دزدکی بچه دار شید میگم اگه یه اقا هم ...

آره خب اما من بچه دوست دارم خودش هم دوست دارم اگ بچه‌دار بشیم خوشحال هم میشه اما میگ الان موقعش نیست