2777
2789
عنوان

از استرس اعصاب‌ خوردی خوابم نمیبره 🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 25 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ممنون نمیدونی چندساله؟!

کدوم شهرهستین ؟ شهرهای عادی بیست و چهار ماه بود که امسال شده بیست ویکماه و شهری مرزی هم شده چهارده ماه اگه کارت بسیج فعال داشته باشن آموزشی کم میشه ، طی خدمت هم از سه ماه تا شش ماه کم میشه

کدوم شهرهستین ؟ شهرهای عادی بیست و چهار ماه بود که امسال شده بیست ویکماه و شهری مرزی هم شده چهارده م ...

کرمانشاه 

پس ما مرزیه درسته؟

(من‍ م‍تولد هزار سیصد و هر لحظه خندیدنشم‍)A

کرمانشاه پس ما مرزیه درسته؟

جزء مناطق مرزی و عملیاتی باید باشن دیگه بستگی به تشخیص نیروهای مسلح داره ازارکان هاش و کسانی که تازه رفتن خدمت اونجا بهتون دقیق میگن ولی باید چهارده ماه باشه برای افراد مجرد 

جزء مناطق مرزی و عملیاتی باید باشن دیگه بستگی به تشخیص نیروهای مسلح داره ازارکان هاش و کسانی که تازه ...

آره متاسفانه نگرانیم بخاطر اینه 

متاهلاچی؟

(من‍ م‍تولد هزار سیصد و هر لحظه خندیدنشم‍)A

آره متاسفانه نگرانیم بخاطر اینه متاهلاچی؟

نگران نباشین آبجی توشهر خودتون خدمت بسلامتی داره و برای سربازان متأهلین شرایط هاشون سخت نمیگیرن ،آرامش دلتون برقرار الهی آمین