2777
2789

خدایا برام قابل قبول نیست

اصلا قابل قبول نییت نمیتونم کنار بیام 

این چ مادریه چ ذاتیه 

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

منم همینطور استاتر منم همینطور:)))

تو از خودت بگو خالی شی گرچه دردیه ک ارومی نداره 

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

والا من انقدر ریختم تو خودم خفه شدم یکی دو تا نیستن از همون بچگیه تا الان

منم همبنم نمیخوام بگم چوم زخمم ب زگر نگه میذارم باز نشن گرچه بازن 

چند مورد تو تاپیکام گفنم 

خیلی بی شرفه برا کن و دیگه شک ندارم و یقین دارم ک روانیه اصلت نرمال نیست بخ ا قسم هرکی دیده گفته این روانیه حتی حرکاتش روانیه نرماا نیست 

چند سالته متاهلی

والا من انقدر ریختم تو خودم خفه شدم یکی دو تا نیستن از همون بچگیه تا الان

منم همشو ریختم تو. خودم نمیشه گفت به کی بگی