2777
2789

سلام 

من دانشجوی خوابگاهی ترم اولیم 

یه ماه هست که با یه پسر ترم سه ک اونم خوابگاهی هس از یه دانشگاه دیگه از طریق ربات چت آشنا شدم 

اولش چت خوب بود تا اینکه اصرار داشت حتما رل بزنیم 

منم قبول نکردم تا یه ماه گذشت و قرار شد بریم بیرون 

از اون وقت تقریبا سه هفته گذشته و آخر چتا یهویی میگه دوست دارم یا دلم برات تنگ شده 

درحالی ک توی تماس اصلا چیزی نمیگه و هیچ توضیحی هم نمیده 

بعضی وقتا هم دیر جوابم رو میده یا از اتاق حتما باید بیاد بیرون تا بهم زنگ بزنه

از خودش و خانواده ش هم عکس می‌فرسته ولی حس میکنم یکی رو داره و منو برای سرگرمیش میخواد 

نمیدونم دقیقا چ رابطه‌ای داریم وقتی حتی یبار هم دستمو نگرفته یا رودررو ابراز علاقه کنه ولی این حرفا رو میزنه و میگه عزیزم 

حس سردرگمی دارم  

چیکار کنم ک تکلیفم رو براش مشخص کنم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چه اعتمادا میکنید   

پسره هنوز با من وارد رابطه نشده بود به خاطر این که با یه دختره دیگه شوخی کرد

یه جوری از زندگیم حذفش کردم که هنوزم شکه‌ست🤣🤣

خواهر من معلومه پسره علافه دیگه، واسه سرگرمی میخوای بمونی حرفش جداست. ولی ازین آبی گرم نمیشه

حتی رو در رو پیشنهادم نداده

عزیزم که یه کلمه ی سادستجرا فک میکنی حتما باید دستتو بگیره که رابطتون معنا پیدا کنه؟خیلی پسرا دست که ...

مشکلش اینه ک تو خودشه اصلن هم توضیحی نمیده یبار هم بش گفتم طفره رفت و هیچی نگفت 

خب شما رابطتون کلا یکی دوماهه .این رابطه هایی هم که به ازدواج و عشق عاشقی واقعی هستن حداقل یکی دوسال باهمن.توقع نداری که یکی دوماهه با حلقه ازدواج سوپرایزت کنه یا رابطتونن با خانوادش علنی کنه.مثلا تحصیل کرده ای باید بفهمی خودت