2777
2789

بفرس عزیزم

زندگی یعني داشتنِ تُــو براي یک عمر❤A                             توجه کن: دوست عزیز اگه به هر دلیلی با نظرم مخالفی ریپلای نکن بمولا حوصله بحث کردن و قانع کردن ندارم نظر من فقط و فقط درباره استارتر هست تا زمانی که به عقایدم احترام بزاری ازم احترام میبینی❤️      

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

این تصویر نتایج یک آزمایش اسپرم را نشان می‌دهد. در این آزمایش، پارامترهای مختلفی از جمله حجم، رنگ، ویسکوزیته، رقیق‌سازی، pH، تعداد و غلظت اسپرم‌ها، و نتایج حرکت اسپرم‌ها مورد بررسی قرار گرفته‌اند.

**پارامترها و مقادیر مرجع:**

- **Volume (ml):** 2.00 (مقدار مرجع: > 1.5 ml)

- **Color:** Milky (مقدار مرجع: Milky)

- **Viscosity:** Normal (مقدار مرجع: Normal)

- **Dilution (ml):** 30 (مقدار مرجع: 20 - 40)

- **pH:** 7.5 (مقدار مرجع: > 7.2)

- **WBC:** 3-4

- **RBC:** 2-3

- **Immature Cells:** None

- **Agglutination:** None

**نتایج حرکت اسپرم:**

- **تعداد اسپرم‌ها:** 79.41 (مقدار مرجع: > 15 Mil/ml)

- **تعداد:** 219 (تعداد اسپرم‌های تحلیل شده)

- **غلظت (M/ml):** 79.41

**کلاس‌ها و مقادیر:**

- **Progressive:** 46 (21.0%) (مقدار مرجع: > 32%)

- **Non-progressive:** 74 (33.8%)

- **Immotile:** 99 (45.2%) (مقدار مرجع: < 60%)

- **Progressive + Non-progressive:** 120 (54.8%) (مقدار مرجع: > 40%)

**سلول‌های دیگر:**

- **Round:** 0 (مقدار مرجع: < 1 M/ml)

این نتایج نشان می‌دهد که تعداد اسپرم‌ها و غلظت آن‌ها در محدوده مرجع قرار دارند، اما درصد اسپرم‌های پیش‌رو

نده کمتر از مقدار مرجع است.

آنالیز اسپرم ..... چند وقت پیش سقط داشتم دکتر آزمایش برای همسرم نوشت

این بخش از نتایج آزمایش به حرکت و مورفولوژی (شکل‌شناسی) اسپرم‌ها مربوط می‌شود. بیایید نگاهی بیاندازیم:

### حرکت اسپرم:

- **پیش‌رونده (Progressive):** 21.0% (مقدار مرجع: > 32%)

- **غیرپیش‌رونده (Non-progressive):** 33.8%

- **غیرمتحرک (Immotile):** 45.2% (مقدار مرجع: < 60%)

- **پیش‌رونده + غیرپیش‌رونده:** 54.8% (مقدار مرجع: > 40%)

این نتایج نشان می‌دهد که درصد اسپرم‌های پیش‌رونده کمتر از مقدار مرجع است، اما درصد اسپرم‌های غیرپیش‌رونده و غیرمتحرک در محدوده مرجع قرار دارند.

### سلول‌های دیگر:

- **سلول‌های گرد (Round):** 0 (مقدار مرجع: < 1 M/ml)

### مورفولوژی:

- **مورفولوژی نرمال (Normal Morphology):** 66%

- **پاتولوژی (Pathology):** 34%

- **پاتولوژی سر (Head Pathology):** 10%

- **پاتولوژی گردن (Neck Pathology):** 12%

- **پاتولوژی دم (Tail Pathology):** 12%

در مجموع، درصد اسپرم‌های با شکل نرمال (66%) بیش از حداقل مقدار مرجع است، که نشان‌دهنده وضعیت مناسب در این بخش است. اما وجود پاتولوژی‌ها نیز نیاز به توجه دارد.

این آزمایش‌ها می‌توانند به پزشک کمک کنند تا وضعیت باروری فرد را بهتر ارزیابی کند و در صورت نیاز، توصیه‌های مناسب برای بهبود وضعیت ارائه دهد. اگر سوالی دارید یا نیاز به توضیحات بیشتری دارید، بفرمایید.

خب این الان نرمال یا ن

نمیدونم دیگ دکتر تشخیص میده 

هوش مصنوعی جوابش اینه

نتایج این آزمایش نشان می‌دهد که برخی پارامترها در محدوده نرمال قرار دارند و برخی دیگر نیاز به توجه بیشتری دارند. اینجا یک خلاصه از نتایج است:

### نقاط قوت:
- **حجم اسپرم، pH و غلظت:** در محدوده نرمال قرار دارند.
- **مورفولوژی نرمال اسپرم‌ها:** 66%، که بیشتر از حداقل مقدار مرجع است.

### نقاط قابل توجه:
- **درصد اسپرم‌های پیش‌رونده:** کمتر از مقدار مرجع (21.0% در مقایسه با > 32%).
- **پاتولوژی‌های سر، گردن و دم:** وجود دارد اما نه به صورت بسیار شدید (10%, 12%, 12%).

در مجموع، با وجود برخی نقاط قوت، درصد اسپرم‌های پیش‌رونده کمتر از مقدار نرمال است که ممکن است نیاز به بررسی‌های بیشتر توسط پزشک داشته باشد. این موضوعات می‌توانند تاثیراتی بر باروری داشته باشند و پزشک شما می‌تواند بر اساس این نتایج توصیه‌های لازم را ارائه دهد. 

نمیدونم دیگ دکتر تشخیص میده هوش مصنوعی جوابش اینهنتایج این آزمایش نشان می‌دهد که برخی پارامترها در م ...

پاتولوژی شاخه‌ای از علم پزشکی است که به مطالعه بیماری‌ها و شرایط غیرطبیعی در بدن می‌پردازد. در زمینه آزمایش اسپرم، پاتولوژی‌ها به ناهنجاری‌های موجود در شکل، ساختار یا عملکرد اسپرم‌ها اشاره دارند. برای مثال، ممکن است اشکالاتی در سر، گردن یا دم اسپرم‌ها وجود داشته باشد که می‌تواند بر توانایی حرکت و باروری آنها تأثیر بگذارد.