2777
2789
عنوان

اینجا وکیل داریممم

58 بازدید | 12 پست

کیف میکنین با وکالت؟

چه حسیه وکیل بودن؟ مادرم نتونست بره اما فوق العاده علاقه داشت ، قبولم شد گچساران اما چون راه دور بود نتونست بره

ای خدا بگم مادربزرگمو چیکار نکنه که مدام سر پاش سنگ انداخت که نتونه بره بهترین جاها بخاطر تحصیل تا تو خونه زندانیش کنه...

بگذریم ، عشق میکنین وقتی بهتون میگن خانم وکیل؟

دردسرم داره ؟

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂

کیف یه خرده اولتش که کیف به دست میری دادگاه فقط ناظر دفاع و جلساتی داره ولی بعدش که پرونده میگیری نه اعصابم الان داغونه تازه تا الان دوتا پرونده داشتم خدا به داد چنسال دیگم برسه😁 ولی استایل وکالت رو دوس دارم حال میکنم با خودم میانگین بگیری راضیم، کانون خوزستان قبول شد مادرت؟

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه... 

کیف یه خرده اولتش که کیف به دست میری دادگاه فقط ناظر دفاع و جلساتی داره ولی بعدش که پرونده میگیری نه ...

اعصاب خوردی زیاد داره نه؟ مثلا بهت بگن خانم وکیل عشق میکنیییی

درساش چطوره سنگینه؟ رویای خاک شده مادرمه دیگه ، هیچی ازش به جز این چندتا مورد نمیگه نمیخواد یادش بیاد نمیدونم

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کیف یه خرده اولتش که کیف به دست میری دادگاه فقط ناظر دفاع و جلساتی داره ولی بعدش که پرونده میگیری نه ...

الان که قانون تسهیل اومده راحت تر شده قبولی؟شما بار چندم قبول شدی؟دانشگاه دولتی بودی یا ازاد

انشالله که بشم زودتر 🤲🏻♥️واقعا از ته قلبم دوسش دارم هر چقد سخت هر چقد بی اعصابی ام داشته باشه

انشاالله قبول بشی جیگر به خداوند بزرگ و تعالی توکل کن

اعصاب خوردی زیاد داره نه؟ مثلا بهت بگن خانم وکیل عشق میکنییییدرساش چطوره سنگینه؟ رویای خاک شده مادرم ...

درساشو که والا ما دیگه گذروندیم تموم شده، بعضی از پرونده ها اعصاب خردی خالصه بعضیاش بهتر پیش میره

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه... 

درساشو که والا ما دیگه گذروندیم تموم شده، بعضی از پرونده ها اعصاب خردی خالصه بعضیاش بهتر پیش میره

عجیب ترین پرونده ای که دیدی چی بوده؟

وااای من عاشق کارگاه بازیم از مادرم به ارث بردم منتها اون وکالت دوست داشت من دایره جنایی🤣🤣🤣🤣

الان که قانون تسهیل اومده راحت تر شده قبولی؟شما بار چندم قبول شدی؟دانشگاه دولتی بودی یا ازاد

آره یه خرده راحتتر شده ولی خب از اون طرف سطح سوالا خیلی بالا رفته، من بار اول آزمون دادم آره دانشگاه دولتی شیراز بودم 

عجیب ترین پرونده ای که دیدی چی بوده؟وااای من عاشق کارگاه بازیم از مادرم به ارث بردم منتها اون وکالت ...

عجیب ترین پرونده راستش یه مورد تجاوز بود که خیلی ناراحت کننده بود عجیب در واقع نیسن بعصیاشون با روح و روان آدم بازی میشه