2777
2789

انقددررر حالم بده انقدر دلم شکسته 

میخام از دست همسایه مون شمایت کنم ما  نزدیک ۲ ماهه اثاث کشی کردیم اومدیم تو ساختمون بعد این خانوم همش پشت پنجره است امروز تو سرویس پله جلوی مامانم رو گرفته مامانمم با خالم بوده جلو خالم گفته اونروز دخترت پسر اورده در  پارکینگ رو باز کرده یک ۴۰۵ اومده تو پارکینک با دخترت رفتن بالا تازه در خونتونم باز شده صدای پاشونم شنیدم سه شب پشت سر همه با همون ماشین اومده تو خونتون  ، مامانم گفته اون داداشش با خانومشه از شهرستان اومدن گفته نههه من میفهمم داداشش نبوده 

در صورتی که داداشم بوده و از شهرستان اومده بود اخه زن احمق کدوم دیوونه ای بخاد پسر بیاره انقدر تابلو بازی در میاره ک یارو سه شب هر شب ماشین بیاره تو 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نباید توضیح میدادین

باید میگفتین هر چی بوده به خودمون مربوط بوده و دوست نداریم همچین حرفی از کسی بشنویم یا متوجه بشیم کسی حواسش به رفت و آمد ماست که حساب کار دستش بیاد

من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که بهترین نیستی و تشویقت هم نمی‌کنم که بهترین باشی‌.بی‌نظیرها از دور بی‌نظیرند و بهترین‌ها از دور بهترین‌...از نزدیک، همه چیز ایراد دارد. هیچ چیز بدون نقص نیست، فریب عکس‌های بی‌نقص آپلود شده در شبکه‌های اجتماعی را نخور، هیچ‌کس زندگی‌اش آنقدر که وانمود می‌کند خوب نیست، این‌روزها زندگی‌ها و روابط آدم‌ها، همه‌اش جلوه‌های ویژه است،هیچ چیز بی‌نقص نیست.اشکالی ندارد که گاهی ژولیده و به‌هم ریخته‌باشی، که بعضی روزها بی‌هدف روی تختت دراز بکشی و به ترک‌های سقف اتاقت خیره شوی، یا لم بدهی مقابل تلویزیون و شبیه به آدم‌های بی‌خبر از دنیا، فیلم ببینی و تخمه بشکنی و عین خیالت هم نباشد که فلان رای‌گیری به نفع چه کسی تمام شد و دنبال سفیر صلح و نجات دهنده نباشی. اشکالی ندارد که گاهی بی‌حوصله باشی، ورزش نکنی، کتاب نخوانی، قدم نزنی و ناامید باشی، اشکالی ندارد که گاهی هم حالت بد باشد.خلاصه که من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که همه چیز زندگی‌ات عالی نباشد، در این آشفته بازار دنیا، توقع عالی بودن، کمی زیاده‌خواهی‌ست شاید.همین که هنوز هم بلدی واقعیت‌ها را بپذیری و بازهم برای خودت دلخوشی‌های ساده بسازی و زندگی کنی، قدرت و جسارت بی‌نظیری به خرج داده‌ای...❤️🍬✨

خدا ازش نگذره ,هم به خاطر تجسس،هم تهمت ،هم آبرو بری ،مادرت چه طور تحمل کرده نکشتتش

انقدرررر ناراحتم انقدرررر دلم شکسته چون برای کاری ک انجام ندادم تهمت زده 😭😭

انقدرررر ناراحتم انقدرررر دلم شکسته چون برای کاری ک انجام ندادم تهمت زده 😭😭

داداشت این دفعه اومد با خانمش ببرش دم‌خونه اش رو در رو کن ،تا معذرت نخواسته ولش نکن ،از معذرت خواهی و رو در رو کردنش هم فیلم بگیر ید به حالت هم نشون بدین ،آبرو‌که علف خرس نیست به این راحتی ببره

داداشت این دفعه اومد با خانمش ببرش دم‌خونه اش رو در رو کن ،تا معذرت نخواسته ولش نکن ،از معذرت خواهی ...

میخام ازش شکایت کنم با مامور برم در خونش تا حساب کار دستش بیاد