2777
2789

اللهم عجل الوبک الفرج

میشه برام دعاکنین بزودییییی زووود ی یخت خوب نصیبم بشه و خوشبخت بشم؟🥲 ان شاللع همتون حاجت روا و عاقبت بخیربشین

برام دعاکردبن پست بزارین منم براتون دعاکنم

از معجزه ها و حاجت روایی هاتون بگین یکم امیدواربشم دلم داره میترکع😭

برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

من بعد طلاقم فک میکردم دیگه ازدواج نمیکنم بعدش یه ازدواج معمولی رو به خوب داشتم🙃

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گلم هیچوقت نا امید نشو من فقط یه روز مونده بود که برای همیشه بدبخت شم ولی خدا لب پرتگاه بغلم کرد 😢

کاربر قدیم هستماااا☺️💕 پروردگارا شکرت برای هر چیزی که ندادی و دادی و قراره بدی 🥰

گلم هیچوقت نا امید نشو من فقط یه روز مونده بود که برای همیشه بدبخت شم ولی خدا لب پرتگاه بغلم کرد 😢

دلم میخواد از حرص بغض موهامو بکشم🥲 کی میشه منم یروزی بیام بگم حاجتم گرفتم . ینی میشه؟

بخدا گاهی بشذت عصبی میشم خیلی از لحاظ ذوحی تحت فشارم

برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت
نمازحضرت رسول بخون عالیهنمازشب واقعا گره گشاسنماز استغاثه به امام زمانکلا توسل به امام زمان صحبت با ...

میتونم بگم همش موندم💔

میتونم بگم همش موندم💔

خوندم

دلم میخواد از حرص بغض موهامو بکشم🥲 کی میشه منم یروزی بیام بگم حاجتم گرفتم . ینی میشه؟بخدا گاهی بشذت ...

گلم همیشه دعا کن هر چی صلاحته برات رقم بخوره 🥲

کاربر قدیم هستماااا☺️💕 پروردگارا شکرت برای هر چیزی که ندادی و دادی و قراره بدی 🥰

گلم همیشه دعا کن هر چی صلاحته برات رقم بخوره 🥲

همیشه ذعامیکنم بهتزین برام رخ بدع ولی واقن تحت فشارم خیلی🥲 

به بعضی دعاها باید مداومت کردبازم بخونضرر نداره کلی نفع هم داره ذخیره آخرتت هم میشه

من قبلا خیلی میخونذم ازین نمازا ولی دبگه کشش ندارم هرچند دلم خیلی مخاد بخونم. شاید بی انگیزه شدم