2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برای من ک پاکم کردم بعد شرت و نوار گذاشتن اگه میزاشتن هم حمومم نمی‌کردم تو اون حالم ک از پا در اومده ...

من چندشم میشه 

نمیشه با شامپو بچه پایین تنه رو بشوریم

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

زایمان طبیعی کثافت کاریهعشقهههه فقط زایمان سزارین

شوهرم گولم زد اول گفت برو سز الان زده زیرش برو طبیعی 😐

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

زایمان طبیعی کثافت کاریهعشقهههه فقط زایمان سزارین

اتفاقا من از سزارین فراریم

بعد طبیعی ، راحت میری سرویس و کارای شخصی تو میکنی

ولی امان از سزارین

تخت روبرویم سزارین بود

یعنی برا پد عوض کردنش . . . . وای وای چه صحنه هایی

کل آدمای اتاق میدیدنش

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
موقع زایمان جیش و پی پی میکنن🤮

اینجورا نگو باردارای طفلی فک کنن چه خبره

از هر ده تا شاید یکی پی پی کنه

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
زایمان طبیعی چه کیف کاری داره دییقا؟خب خونریزی داری ک سزارین داری پوشک میزاریحموم چیه

خب ببین اون لحظه که بچه میاد کیسه آب و خون و همه چی میاد بیرون دیگ بعد میخوره به رون پا بین پا کثیف میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

کیسه از میترکه بچه بیاد خون هم میاد بعد بدن آدم خونی میشه دیگ

کیسه آب با خودش میترکه یا برات می‌ترکوندن که آبه میریزه رو تخت پاهاتون میدی بالا

موقع زایمانم ک برش بخیه میزنن بازم پاهات بالاس رو پاهات چیزی نمیزنه فقط واژن خونیه ک با سرم میخورن ک نخوردن فرقی نداره چون بعد زایمان خونریزی داری