2777
2789

خیلی وقتا دیدم تو اطرافم خیلی از ادما با ازدواج کاملا رفتارشونو با دوستا یا فامیلای مجردشون تغییر میدن و این واقعا زمانی ک تا قبل از اون رابطه صمیمانه بوده باعث خنده، تاسف، ناراحتی، و انواع حسا میشه 

خودش ب میل خودش برام عکس یلدایی شو فرستاده اما خودشو شوهرشو محو کرده.. خب من میزو میخوام ببینم چیکار اخه... باور کنید رو میز هم هیچییی نبود حتی از ی سفره یلدای معمولی خونه خودتونم کمتر... 

میگ اخه تو عکس بد افتادیم 

دلبندم تو همه عکسا بد افتادی؟! تو حجاب نداری شوهرتم باید میپوشوندی حجابش رعایت بشه؟!  خب نفرست قربون مغز پوسیده ات بره شوهرت 

از همه اینا بگذریم من یکی دلم زده از این مدل برخوردا... راستش ته دلمم ناراحت میشه حتی گاهی میگم چون من ی شکست داشتم اینجوری میکنن.. دل نازکم بدحوری اینجور برخوردا میشکنه.. درسته اخر و عاقبتی نداشتم اما من کاملا و برای اولین بارتو زندگیم خیلی هم خوشبختی رو چشیدم.. 

امروز تولدهمین دختره ولی من دلم نمیکشه ی تبریک خالی هم بگم... البته ک براش مهم نیس.. ولی چرا وقتی میتونیم همون ادم قبل باشیم باید با ازدواج تغییر کنیم؟! 

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم...                                                                         خدای من به هر خیری که برایم بفرستی سخت محتاجم... 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

براش پیام تبریک بفرست بعد روشو خط خطی کن😁

بخدا خیلی پیشنهاد خوبیه

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم...                                                                         خدای من به هر خیری که برایم بفرستی سخت محتاجم... 
دقیقا و چقدر این ادما رو اعصابن اخلاقاشون

من جدیدا هر کسی رو میبینم اینجوری تغییر میکنه منم راحت تغییر میکنم 

والا من بودم اینکارو میکردم تا حالا همچین سمی ندیدم شکر خدا دور برم

😂😂😂😂😂😂

خیلی منو خندوندی وسط ناراحتی 

ایول😂😂