2777
2789
عنوان

ایاااااا عقد مفصل بده

192 بازدید | 17 پست

خواهر زاده م میخواد یه غقد مفصل بگیره 20 نفره باشه نظرتون بد نشه که یه وقت ارزشش بیاد پایین

مثلا یعنی داماد رو یجور اول کاری راحت بگیریم براش البته خودش اینجاستو میخواد نظراتتون بخونه و همچین سالن های کوچولویی هست یعنی؟؟؟؟؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عقد مگه با خانواده عروس نیست ؟ ما عروسی با داماده ، عقد و نامزدی اگه گرفته بشه با عروسه که اونم اغلب نمیگیرن و فقط یه محضر میرن و دیگه میمونه تا عروسی

منظور از مفصل یعنی چندین نوع غذا و دسر و مخلفات و پذیرایی انچنانی و لباس فلان دیگه ... یکی از دوستام هم همین کار رو کرد تعداد مهمونا به چهل نفر نمی رسید ، پذیرایی و غیره محشر بود

عجب 
مرسی عزیزم چه ایده خوبیه به نظرت برگزاریش اگه مختلط نباشه بد میشه و از هزینه هاشون خبر داری

چرا بد بشه؟ ما هم مختلط نمی‌گیریم. من شمالم اکثر خونه ها ویلایی و باغ دارن. هزینه برای این مورد نمیشه در کل از سالن زیباتر و اگه هزینه هم بشه مناسبتره