2777
2789
عنوان

گناه فاطماگل چی بود

172 بازدید | 18 پست

برای فاطما گل خیلی اتفاقات بدی افتاد من برای بعضی قسمت ها برای فاطماگل گریه کردم.ولی یه شانسی آخرش آورد که یکی مثل کریم عاشقش شد.فاطماگل خوشبخت شد.کریم و مصطفی به خاطرش همدیگرو خیلی زدن.واقعا هردوشون عاشق فاطماگل بودن.مصطفی هم به فاطماگل بد کرد ولی عاشقش بود.کریم واقعا عاشقش بود هیچوقت فاطماگل رو تنها نذاشت.صبور بود.چقدر خوبه یکی مثل کریم عاشق آدم بشه.واقعا اینجور پسری وجود داره؟واقعا عاشق باشه.

وای فاطما گل 

چه گریه ای کردم برای این دختر 😭

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم.خیلی ناراحت کنندست.چقدر عذاب کشید واقعا.

مخصوصا همون قسمت های اول 

داداش های من با دو متر قد میشستن غصه شو میخوردن🥲

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

پس چرا اینقدر خیانت زیاد شده؟

چکن معمولا آدما نمیان خوشبختی و جار بزنن ولی برا دردو دل میان بدبختی هاشونو میگن ،بزا همین فکر میکنی خیانت و مشکلات زیاده

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

عشق کریم ب فاطما گل خیلی عمیق بود ادم عشق واقعی رو تو سختیا و مشکلاتش میشناسه فاطما گلم همه جوره پاش موند البته .. من چند سال پیش کل سریالشو یه بار از ماهواره دیدم یه بارم دانلود کردم  بازم دوست دارم ببینم این فیلم بهم خیلی چیزارو یاد داد اینکه چقدر میتونی یه نفرو از ته دل دوس داشته باشی و بهم یاد داد حتی کسی ک ازت متنفره و ارزوی مرگتو میکنه رو میتونی عاشق خودت کنی 😊

و ب نظرم این پارادوکس جذابیه 👌🙂

☚ꪱׁ🎭 Ξ匚匚ΞDΞИΓΞSIᗅSΓ